Βάζουν σεκιούριτι και μικροτσίπ στις ελιές για να τις προστατεύσουν!

Η αυξημένη τιμή του λαδιού έχει εκτοξεύσει τις κλοπές στις ελαιοκαλλιέργειες

Must Read

Λύσεις ψάχνουν να βρουν οι ελαιοπαραγωγοί στη Μεσαρά, καθώς η αυξημένη τιμή του λαδιού έχει εκτοξεύσει τα περιστατικό κλοπών στις καλλιέργειες! Δεν τους έφτανε η φετινή ακαρπία, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους κλέφτες ελαιόλαδου!

Αυτός είναι ο λόγος που προσανατολίζονται σε λύσεις όπως της Ισπανίας, δηλαδή σεκιούριτι στους ελαιώνες, τακτικές περιπολίες στα ελαιοπερίβολα ακόμη και τοποθέτηση μικροτσίπ στον ελαιόκαρπο ή στα σακιά με τις ελιές, προκειμένου να προστατεύσουν την παραγωγή τους!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Προέδρου του Συνδέσμου Ελαιουργών Ηρακλείου, Βαγγέλη Πρωτογεράκη, το ελαιόλαδο θα φτάνει ακόμη και στα 15 ευρώ το λίτρο και οι παραγωγοί της Μεσαράς, αναζητούν λύσεις για την ασφάλεια των ελαιοκαλλιεργειών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This