Παρασκευή 25/6/2021

Διοίκηση ΟΑΕΔ: Αναληθείς οι κατηγορίες για κατάχρηση στην υπόθεση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας

Η νέα Διοίκηση του ΟΑΕΔ, σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου που έκαναν λόγο για «σκάνδαλο μεγατόνων στη Θεσσαλία», αναφερόμενα σε δήθεν «ζημία» 300.000 ευρώ στο Λογιστήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας του Οργανισμού, επισημαίνει τα εξής:

Καμία ανοχή δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει απέναντι σε οποιοδήποτε φαινόμενο κακοδιαχείρισης. Όσες καταγγελίες φτάνουν στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ αξιολογούνται και άμεσα γίνονται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Στην προκειμένη περίπτωση, όσον αφορά στο θέμα που ανέκυψε από τις καταγγελίες που έγιναν για την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή, λειτουργώντας έγκαιρα και αποτελεσματικά, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή επιτόπιου εσωτερικού ελέγχου.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου δεν προέκυψαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει κατάχρηση ή υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος. Οι όποιες αναφορές σε βάρος υπαλλήλων του Οργανισμού στην εν λόγω Περιφερειακή Διεύθυνση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ