Νέο επεισόδιο στο Βόλο

Must Read

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος, χθες τα μεσάνυχτα, φέρεται να διαπληκτίστηκε με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Νίκου Παπαπέτρου, σε καφέ του Βόλου. 

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον οποίο μάλιστα ανήκει και το καφέ, κατέθεσε επίσημα μαζί με έναν φίλο του, ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε στο κατάστημα μαζί με ομάδα 30 περίπου ατόμων. Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο νωρίτερα ο κ. Μπέος είχε τηλεφωνήσει στον υποψήφιο της «Συμμαχίας για τον Βόλο» και φέρεται να τον είχε απειλήσει λέγοντας «μην τυχόν δω πεταμένα φειγ βολάν», «από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις». Εκείνος του είπε ότι δεν τον φοβάται και ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν σε λίγο στο μαγαζί του, το οποίο ήταν κλειστό. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όταν έφτασε στο καφέ μαζί με 4 ακόμη φίλους του, ο Αχιλλέας Μπέος και οι μαυροφορεμένοι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν. Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κατάστημα της περιοχής, το οποίο δείχνει ένα μαύρο τζιπ που παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο συγκεντρώνονται μηχανάκια τα οποία κλείνουν ένα τμήμα του δρόμου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This