Έριξαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και έξι μήνες φυλάκιση σε… νεκρή Ροδίτισσα

Must Read

Μια… νεκρή ηλικιωμένη καταδίκασε για αυθαίρετη δόμηση ένα δικαστήριο στη Ρόδο επιβάλλοντας της φυλάκιση έξι μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ! Το απίστευτο περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στο νησί των ιπποτών, καθώς η… καταδικασθείσα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια!

Όπως έγινε γνωστό, η πράξη για την οποία κατηγορήθηκε τελέστηκε 12 χρόνια μετά τον θάνατό της, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο 70χρονος γιος της. Ο ηλικιωμένος έμαθε για τη δική του καταδίκη αλλά και της μακαρίτισσας από την Εφορία, η οποία του έστειλε πριν από λίγες ημέρες έγγραφο και του ζητούσε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσόν ως βεβαιωμένες οφειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 70χρονος έλαβε στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου ειδοποίηση χρεών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και διαπίστωσε άναυδος ότι έπρεπε να καταβάλει 10.580 ευρώ!

Ψάχνοντας το θέμα στην αρμόδια ΔΟΥ, πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για μια καταδικαστική απόφαση εναντίον του ίδιου και της πεθαμένης μητέρας του, καθώς όφειλαν 5.000 ευρώ εκείνος και άλλα τόσα η νεκρή, συν 500 ευρώ τα δικαστικά έξοδα.

Πήγαν να ρίξουν μπετόν σε αυθαίρετο

Κατά τη διερεύνηση της μυστηριώδους υπόθεσης με τη βοήθεια του δικηγόρου του, ο 70χρονος πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι αυτός και η μητέρα του (που πέθανε το 2000) εντοπίστηκαν στις 12 Νοεμβρίου… 2012 από αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν μπετόν για την περίφραξη αυθαιρέτου σε μικρό νησί της Δωδεκανήσου.

Η υπόθεση εξετάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου τον Μάρτιο του 2016, έπειτα από έκθεση προφορικής μήνυσης την οποία είχε υποβάλει ο αστυνομικός που είχε κάνει την… αυτοψία!

Ο 70χρονος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς -σύμφωνα με τον ίδιο- ουδέποτε έλαβε κλήση, και κρίθηκε ένοχος, όπως και η… νεκρή μητέρα του! Πλέον θα προσφύγει εκ νέου στη Δικαιοσύνη δια του δικηγόρου του Μιχάλη Τεχνίτη, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βγάλει άκρη με αυτή την ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This