Γιατρός-«μαϊμού» στην Ηλιούπολη λειτουργούσε ιατρείο χωρίς άδεια

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 51χρονο οδοντίατρο στην Ηλιούπολη ο οποίος λειτουργούσε ιατρείο χωρίς πτυχίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος οδοντίατρος λογομάχησε με ασθενή του, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καλέσει την Άμεση Δράση. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 51χρονος λειτουργούσε το ιατρείο χωρίς άδεια και πτυχίο.

O 51χρονος ήταν οδοντοτεχνίτης και είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο. Ο ασθενής τον είχε επισκεφθεί πριν από έναν χρόνο, προκειμένου να του τοποθετήσει «γέφυρα». Για πολλούς μήνες ο ασθενής παραπονιόταν ότι πονούσε μέχρι που επισκέφθηκε άλλον γιατρό, ο οποίος όταν τον εξέτασε του ανέφερε ότι εκείνος που την τοποθέτησε αποκλείεται να ήταν οδοντίατρος.  Κάπως έτσι, το θύμα βρέθηκε στον ιατρικό σύλλογο και ενημερώθηκε ότι ο 51χρονος δεν ήταν οδοντίατρος. 

Ακολούθησε η σύλληψή του και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για το πλημμέλημα της άσκησης επαγγέλματος χωρίς πτυχίο. Ο 51χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και θα γίνει προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη, με ερευνώμενα αδικήματα αυτά της απάτης και της σωματικής βλάβης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του ψευτογιατρού υπάρχει και δεύτερη καταγγελία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This