Μέση Ανατολή: Αγνοείται η 40χρονη Μοράν που είχε πάει στο φεστιβάλ – Τι λένε οι συγγενείς της

«Μιλούσαν στα αραβικά για το τι θα κάνουν και έκτοτε χάσαμε κάθε επικοινωνία δεν ξέρουμε τι συνέβη»

Must Read

Ανατριχίλα και ανείπωτη θλίψη προκαλούν οι ιστορίες που έρχονται στο φως από το Ισραήλ, όπου ο πόλεμος μαίνεται για έκτη ημέρα, με χιλιάδες θύματα και σφαγές. Συγγενείς αγνοουμένων μιλούν για τους οικείους τους και εκφράζουν τον φόβο τους για το χειρότερο. Η 40χρονη Μοράν, καλλιτέχνιδα που έφτιαχνε και ασημένια κοσμήματα, βρισκόταν στο φεστιβάλ Supernova, προκειμένου να πουλήσει τα κοσμήματά της.

Στην πλατφόρμα του Tik Tok βρέθηκε ένα βίντεο, που δείχνει την Μοράν να προσεύχεται και να μιλούν αραβικά. Είναι το μοναδικό στοιχείο που έχει βρεθεί για την 40χρονη. Ο σύζυγος της αδερφής της, Νταν Μορ, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την γυναίκα, εκφράζοντας την αγωνία της οικογένειας.

«Ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα έπαιρνε μέρος σε αυτό το πάρτι – γιορτή για την ελευθερία – στα νότια του Ισραήλ. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, ευγενική ψυχή, ακτιβίστρια για τα ζώα, όμορφη, ψηλή, ήθελε μονίμως να δίνει , να βοηθά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Χωρίστηκε από την ομάδα που ήταν μαζί. Ο κάθε ένας πήγε σε διαφορετική κατεύθυνση. Δύο κατάφεραν να σωθούν και αυτή χάθηκε. Μερικές ώρες αργότερα, βρήκαμε ένα βίντεο του Tik Tok με στρατιώτες γύρω της, κρυβόταν σε κάτι θάμνους, όχι πολύ μακριά από εκεί που γινόταν το πάρτι και στεκόταν κάπως έτσι κοιτώντας επάνω. Μιλούσαν στα αραβικά για το τι θα κάνουν και έκτοτε χάσαμε κάθε επικοινωνία δεν ξέρουμε τι συνέβη».

Ο άνδρας επεσήμανε πως η αγωνία της συζύγου του έχει χτυπήσει «κόκκινο». «Έχει να φάει πέντε ημέρες, παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια, είναι όλη την ώρα στα τηλέφωνα προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες», δήλωσε ο Νταν Μορ αγωνιώντας για την κατάληξη της Μοράν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This