Συγκλονίζει η περιγραφή του Σωτήρη Δανέζη για τις ρουκέτες που έπεσαν λίγα μέτρα μακριά από το συνεργείο!

«Δεν έχουμε κάτσει να σκεφτούμε τι συνέβη»

Must Read

Σε απόσταση αναπνοής από τον θάνατο ήρθε το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού OPEN καθώς έπεσαν πολύ κοντά του ρουκέτες την ώρα που μετέδιδε τα νέα του πολέμου από την πόλη Σντερότ του Ισραήλ!

Συγκεκριμένα, οι ρουκέτες έπεσαν μόλις είκοσι μέτρα μακριά από το σημείο που ο δημοσιογράφος Σωτήρης Δανέζης και οι κάμεραμεν Κώστας Παπαδάτος και Δημήτρης Αλεξάκης είχαν ξαπλώσει για να προστατευτούν.

Σε ερώτηση σήμερα το πρωί σχετικά με το περιστατικό ο πολύπειρος δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά:

«Είναι πολλά αυτά που περνούν από το μυαλό. Είναι 6.30 το πρωί πριν από μια εβδομάδα η Χαμάς ανατίναζε τον φράχτη και η ομάδα τρομοκρατών έμπαινε στην Ισραηλινή πλευρά. Μια ομάδα κομάντος πήγαινε προς τις στρατιωτικές μονάδες που δεν είχαν καταλάβει καν τι συνέβαινε και άλλη ομάδα κατευθυνόταν προς τα Κιμπούτς και τις εβραϊκές κοινότητες της περιοχής. Πριν από μια εβδομάδα ξεκινούσε αυτός ο εφιάλτης που βιώνει η περιοχή.

Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή, αν σκεφτείτε ότι ο ισραηλινός στρατός έχει δώσει εντολή εκκένωσης στη Γάζα, ακόμη και νοσοκομείων. Νοσοκομεία πρέπει να μεταφέρουν τους ασθενείς τους. Είναι στόχοι, που δεν θα έπρεπε να είναι στόχοι και είναι καλυμμένοι από τις αντίστοιχες συνθήκες. Πρέπει να εκκενώσουν μέχρι τις 6 το πρωί νοτιότερα».

Σχετικά με τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το συνεργείο ανέφερε:

«Είναι αυτές οι στιγμές που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τι συνέβη πριν από ένα 24ώρο. Είναι τόσο πυκνά τα γεγονότα. Η ανησυχία και ο φόβος για το τι θα συμβεί που νομίζω ότι δεν έχουμε κάτσει να σκεφτούμε τι συνέβη χθες. Το βέβαιο είναι ότι υπήρξαμε αρκετά τυχεροί σε μία στιγμή που τα λίγα μέτρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ακούγαμε τις ρουκέτες που άρχισαν να χτυπούν τα κτίρια γύρω μας. Ακούγαμε αυτό τον εφιαλτικό ήχο που πλησίαζε σε εμάς και την τελευταία να χτυπάει σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο είχαμε ξαπλώσει για να προστατευτούμε. Λίγα μέτρα θα μπορούσαν να είναι πολύ μοιραία».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This