Την κατακρεούργησαν τα πέντε σκυλιά της αφότου πέθανε στο διαμέρισμα της στα Πατήσια

Must Read

Εικόνα σοκ αντίκρυσε ο γιος μιας 84χρονης γυναίκας η οποία έπασχε από άνοια, όταν ξύπνησε το βράδυ να ελέγξει την κατάσταση της υγείας της πριν 3 εβδομάδες.

Ο γιος της που ζούσε μαζί της σε διαμέρισμα στα Πατήσια, αντίκρισε την άτυχη γυναίκα νεκρή και κατακρεουργημένη στο πρόσωπο από τα πέντε σκυλιά που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους. Ο νεαρός σε κατάσταση αμόκ κάλεσε την άμεση δράση και το τμήμα Ανθρωποκτονιών οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γιος της άτυχης γυναίκας έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα όπου αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. 

Το άψυχο σώμα της γυναίκας που εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη, έφερε πολλές κακώσεις από τα σαγόνια των σκυλιών. 

Όταν τα σκυλιά τρώνε το άψυχο σώμα των αφεντικών τους

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, η πρώτη αντίδραση του κατοικίδιου όταν αντιλαμβάνεται ότι το αφεντικό του είναι νεκρό, είναι να προσπαθήσει να βοηθήσει, κάτι που εκδηλώνεται με το γλύψιμο. Όταν όμως αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, σε κίνηση πανικού δαγκώνουν το πρόσωπο του με αποτέλεσμα η γεύση τους αίματος διεγείρει την αίσθηση της τροφής. Φυσικά επικρατεί πάντα και το ενδεχόμενο τα σκυλιά να προσπαθήσουν να τραφούν αν βρίσκονται μέρες χωρίς φαγητό κλειδωμένα με το άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη τους. Η φύση και το αίσθημα της επιβίωσης επιβάλλεται της συναισθηματικής νοημοσύνης για την ύπαρξη της οποίας υπάρχουν διαξιφισμοί για το αν υφίσταται στα ζώα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This