Ζεφύρι: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς!

Την περιοχή έχουν περικυκλώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Must Read

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ζεφύρι λίγες ώρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 8χρονου Ρομά! Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο γεγονότα να συνδέονται μεταξύ τους, σε μορφή βεντέτας!

Σύμφωνα με την αστυνομία εντοπίσηκαν τέσσερις κάλυκες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και δύο κάλυκες στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης.

Θυμίζουμε τι είχε προηγηθεί πριν το νέο περιστατικό: Στις 7 χθες το απόγευμα υπήρξαν πυροβολισμοί στην οδό Μαρίνου Αντύπα και Κάρλα, μεταξύ μελών δύο οικογενειών. Πάνω στην ένταση και εν θερμώ βγήκαν τα όπλα και ένας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και εννιάρι όπλο! Το άτυχο μικρό παιδί που έπαιζε στην αυλή αμέριμνο τραυματίστηκε θανάσιμα και αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Aπό θαύμα δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα, καθώς ο μικρός βρισκόταν στην αυλή με τουλάχιστον άλλα επτά παιδιά. Δίπλα στην αυλή βρέθηκε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο γαζωμένο από σφαίρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του παιδιού έχει υποδείξει δύο άτομα ως δράστες, οι οποίοι έχουν τραπεί σε φυγή. Στο Ζεφύρι η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και υπάρχουν φόβοι για νέο κλυκλο επεισοδίων. Την περιοχή έχουν περικυκλώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (ΟΠΚΕ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This