Σε κατάσταση σοκ η Σαμπρίνα μετά τη σύλληψη του Λιαδέλη και του παιδιού τους – «Αυτοί οι 2 ήταν δυνάμει δολοφόνοι»

Από τους δημοσιογράφους έμαθε τη σύλληψη η τραγουδίστρια - «Ο γιος μου δεν ήθελε να με στεναχωρήσει»

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα, μετά τη σύλληψη του πρώην συζύγου της Παναγιώτη Λιαδέλη και του 19χρονου γιου τους, μετά από συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στον Βόλο.

Η ίδια δηλώνει ότι πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και το παιδί τους, καθώς όπως λέει, ο γιος της δεν την ενημέρωσε γιατί δεν ήθελε να την στεναχωρήσει.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στον Βόλο, η ίδια ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό: «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι».

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σαμπρίνα, ο Λιαδέλης ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και έσπευσε να τους ακολουθήσει προκειμένου να μην διαφύγουν: «Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω» ανέφερε και τόνισε ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα έχουν συμβεί: «Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δεν μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός».

Σημειώνεται ότι μέσω του δικηγόρου του ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Πώς έγινε η συμπλοκή έξω από το μπαρ

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής,  έξω από μπαρ του Βόλου, όταν θαμώνες του καταστήματος «πιάστηκαν στα χέρια».

Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής είχαν έντονη λογομαχία με άλλον θαμώνα αλλά και υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου και μετά αποχώρησαν. Λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό στους θαμώνες του μπαρ και τους περαστικούς.

Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους με κλοτσιές και μπουνιές από πέντε υπαλλήλους, αλλά και τον πρώην καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος φέρεται ότι έχει σχέση με την ιδιοκτησία του καταστήματος. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο Αλβανούς τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον βετεράνο μπασκετμπολίστα. Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This