Απόπειρα αρπαγής 15χρονης στη Ραφήνα: Με την βία την έβαλε στο φορτηγάκι του ο 38χρονος δράστης!

Την είχε ρωτήσει «θέλεις να σε πάω κάπου;» και το κορίτσι απάντησε αρνητικά

Must Read

Ακόμα περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής της 15χρονης στη Ραφήνα με τον δράστη που ήταν μέσα σε ένα μαύρο βανάκι να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο άρρωστος άνδρας ήταν ένας 38χρονος.

Η ανήλικη περπατούσε αμέριμνη επί της λεωφόρου Δημοκρατίας και το φορτηγάκι ήρθε δίπλα της.

«Θέλεις να σε πάω κάπου;», την ρώτησε ο άνδρας.

Όταν η κοπέλα απάντησε αρνητικά εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητό και με την βία την έβαλε μέσα στο όχημα, στην θέση του συνοδηγού και έφυγε προς Ραφήνα.

Δείτε βίντεο:

Η 15χρονη έζησε τρομακτικές στιγμές μέσα στο όχημα.

Ο ανώμαλος 38χρονος κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ εκείνη φώναζε και προσπαθούσε να βγει από το όχημα.

Τελικά η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και κατέβηκε στη Ραφήνα επί της συμβολής των οδών Κανσού και Κ. Παράσχου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο δράστης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην Αστυνομία συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του δράστη. Η έρευνα απέδωσε καρπούς καθώς βρέθηκε το προφίλ του δράστη στο Facebook με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί από το θύμα και να συλληφθεί.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση:

«Οι συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, οδήγησαν χθες (19-10-2023) στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης στη Ραφήνα.

Ειδικότερα, χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το όχημα του, στο οποίο την επιβίβασε με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Στο πλαίσιο αυτό, από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τον κατηγορούμενο άμεσα, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Δείτε επίσης:

Σοκ στη Ραφήνα! Χειροπέδες σε άνδρα που ήθελε να αρπάξει 15χρονη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This