Κ. Πιερρακάκης: «Διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα σχολεία»

Η νέα μέθοδος

Must Read

Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν φτάσει… επιτέλους σε όλα τα σχολεία της χώρας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και όσα διαλαλεί η κυβέρνηση, οι διαδραστικοί πίνακες.

Μία νέα μέθοδος, μία καινούρια εφαρμογή με στόχο το… μάθε παιδί μου γράμματα!

Όπως είπε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, οι πίνακες και συνολικά η καινοτομία θα βοηθήσουν στο να γίνεται πιο ενδιαφέρον το μάθημα για τους μαθητές. Οι διαδραστικοί πίνακες έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν σε κάποια σχολεία και την λειτουργία τους είδε από κοντά ο υπουργός που επισκέφτηκε το πρότυπο γυμνάσιο και λύκειο Ηρακλείου.

«Είχα την ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου να συνομιλήσω με τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για το πώς αξιοποιείται ο διαδραστικός πίνακας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Αν και πρωταγωνιστής στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι και οφείλει να είναι ο καθηγητής και ο δάσκαλος, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που πρέπει να παίξει και η τεχνολογία, για να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον και να βοηθήσει τον καθηγητή και τον δάσκαλό στη δουλειά του», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This