Παιχνιδάκια Κούγια: Την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσει αν θα παραιτηθεί από την υπόθεση Πισπιρίγκου – Ποιες είναι οι νέες συνήγοροι

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, αν είναι έτοιμη η υπεράσπιση

Must Read

Την επόμενη Πέμπτη θα αποφασίσει οριστικά ο Αλέξης Κούγιας για το αν θα παραιτηθεί οριστικά από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Νωρίτερα σήμερα δήλωσε προτεθειμένος να το κάνει καθώς δεν ικανοποιήθηκαν από το δικαστήριο κάποια αιτήματα που είχε θέσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του, «η μόνη δικονομική διέξοδος που είχα, ήταν η “τυπική” παραίτησή μου, ώστε να ματαιωθεί η απολογία της κας κατηγορουμένης και έτσι να μου δοθεί ο χρόνος, ώστε μέχρι την Πέμπτη να αποφασίσω αν θα παραμείνω στην υπεράσπιση της κας κατηγορούμενης ή και να υποβάλω για πρώτη φορά στην καριέρα μου αίτημα εξαιρέσεως των προκατειλημμένων τακτικών Δικαστών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα».

Στο μεταξύ, γυναίκες είναι οι τρεις νέοι συνήγοροι που διορίστηκαν αυτεπάγγελτα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας καθώς ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, πρόκειται για τις κυρίες Διονυσία Καλδή, Μαρία Καλιγέρου και η Αμαρυλίς Κάνιστρα.

Το δικαστήριο νωρίτερα αρνήθηκε να διακόψει τη δίκη ώστε ο Αλέξης Κούγιας να δηλώσει την τελική του απόφαση ως προς το αν θα εξακολουθήσει ή όχι να την υπερασπίζεται στη δίκη, πρόθεση που δήλωσε ότι επιθυμεί να συζητήσει με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Η αποχώρηση του κ. Κούγια από την αίθουσα εκλήφθηκε ως παραίτηση του και κατόπιν ερώτησης προς την κατηγορουμένη, το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρων.

Οι νέοι συνήγοροι, τον διορισμό των οποίων αποδέχθηκε η 35χρονη, θα λάβουν γνώση της δικογραφίας και εφόσον είναι έτοιμοι, η δίκη θα συνεχιστεί στην προγραμματισμένη δικάσιμο της 25ης Οκτωβρίου οπότε και θα ζητηθεί από την 35χρονη να δώσει δημόσια τη δική της εκδοχή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Αν οι διορισθέντες συνήγοροι δηλώσουν ανέτοιμοι το δικαστήριο θα δώσει νέα δικάσιμο για την απολογία της κατηγορουμένης.

Η κατηγορουμένη ετοιμάζεται να απολογηθεί στο ΜΟΔ για όσα της καταλογίζονται ότι έκανε σε βάρος του πρώτου παιδιού της, το οποίο κατέληξε τον Ιανουάριο του 2022, ενώ έχει μπροστά της σε λιγότερο από ένα μήνα την έναρξη της δίκης για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This