Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού στην Εύβοια: «Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι;» είπε στο παιδί μου

«Το παιδί το είπε στην δασκάλα του, αλλά εκείνη δεν μου το είπε αμέσως», είπε η μητέρα του 10χρονου

Must Read

Τεράστια ανησυχία επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Εύβοια, μετά τις τρεις απόπειρες απαγωγής παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκαν δύο απόπειρες απαγωγής παιδιών ηλικίας 10 ετών στο Μαντούδι, καθώς και άλλη μία στο χωριό Τριάδα, όταν δύο άντρες βγήκαν από ένα βαν και επιχείρησαν να αρπάξουν ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν σε στάση λεωφορείου. Η κυρία Μαρία, η μητέρα του 10χρονου αγοριού που παραλίγο να απαχθεί στο Μαντούδι, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε το παιδί της στη μέση του δρόμου.

Το παιδί περπατούσε στο δρόμο για να πάει στο φροντιστήριό του, όταν ένας 50χρονος άνδρας τον σταμάτησε και άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, όπως «ποιοι είναι οι γονείς σου;», «τι κάνεις μόνος σου εδώ;» και στη συνέχεια τον ρώτησε εάν ήθελε να πάει στο σπίτι του.

«Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;»

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου ”πως σε λένε;”, ”για που το έβαλες;”, ”ποιοι είναι οι γονείς σου;”. Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε ”θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;” το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί», είπε η μητέρα του 10χρονου, επισημαίνοντας πως της εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν την επόμενη ημέρα.

«Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του. Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, βέβαια η δασκάλα δεν με ενημέρωσε αμέσως. Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς. Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η Αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει», δήλωσε η κυρία Μαρία, επισημαίνοντας πως το παιδί δεν είχε ξαναδεί τον άντρα ούτε το αυτοκίνητό του και κατέληξε:

«Επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους. Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατεθείαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This