«Βασίλισσα» η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι αποκάλυψε συγκρατούμενή της

Κάνει παρέα μόνο με τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Must Read

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού προχώρησε σε αποκαλύψεις, σχετικά με τη ζωή της και την συμπεριφορά της στο  σωφρονιστικό κατάστημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ζήνα Κουτσελίνη χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι «μια χαρά, βασίλισσα».

Η ίδια αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο που είναι και η ίδια κρατούμενη λέγοντας: «Στον Κορυδαλλό εγώ βρέθηκα γιατί πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο που δούλευα, όπου γνώρισα δύο ανθρώπους. Έναν κοντό που έπιασαν μαζί μου, και τον ψηλό, τον δραπέτη. 

Δεν είδα κάτι κακό. Δεν ήξερα τι είχε μέσα ούτε στον μεγάλο σάκο, ούτε στον μικρό. Είχε ένα Καλάσνικοφ μέσα. Δεν υπήρχε κανένα ένταλμα εναντίον μου, καμία πληροφορία για εμένα, δεν είχα απασχολήσει ποτέ της Αρχές». Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν είναι για «εμπόριο, υπόθαλψη, οπλοφορία και μου έδωσαν 15 χρόνια κάθειρξη και 50.000 ευρώ πρόστιμο».

Αναφερόμενη στην Πισπιρίγκου είπε πως «την μητέρα από την Πάτρα την έχω δει δύο φορές, μια χαρά είναι η κυρία, βασίλισσα! Δηλαδή, με δίσκους τα θέλει όλα. Ό,τι δεν της αρέσει της το αλλάζουν, εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στην φυλακή, αυτή είναι κυρία. Πολύ ψυχρή γυναίκα. Δεν την νοιάζει τίποτα σαν να είναι σπίτι της».

Αποκάλυψε και με ποια κάνει παρέα μέσα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάνει παρέα μόνο με την μάνα της 12χρονης. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε, μαζί είναι στο κελί… Φιλίες δεν κάνει, δεν τις κάνει κανένας φίλες. Δημιουργεί προβλήματα με τα φαγητά, το γυρνάει πίσω αν δεν της αρέσει, και ζητάει κάτι άλλο. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, όχι σαν εμάς από την καντίνα. Αυτή είναι η κυρία μέσα στην φυλακή. Είναι πολύ σκληρή, κλεισμένη στο κελί. Προαυλίζεται όταν μπαίνουμε μέσα εμείς και μαζί με τη μητέρα της 12χρονης».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This