Πατέρας στραγγάλισε την κόρη του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει: «Δεν ήθελα να υποφέρει»

Η άτυχη γυναίκα, που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, βρήκε ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο φέρεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του

Must Read

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας μιας νέας γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο της τον πατέρα. Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ότι το 42χρονο θύμα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

 

Ο πατέρας-δράστης προσπάθησε με ψαροντούφεκο να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια, ο 69χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε στο διαμέρισμα όπου εκείνη διέμενε, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσει στους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προανάκρισης. Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε, όταν ο αδελφός της 42χρονος πήγε να την επισκεφθεί και την εντόπισε νεκρή. Εξετάζοντας μακροσκοπικά τη σορό, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Αναζητώντας τους γονείς της, οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα στην Τούμπα όπου διαμένει ο 69χρονος πατέρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος, πιθανόν στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, ενώ δίπλα του βρέθηκε το ψαροντούφεκο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της φερόμενης πράξης του. Εξετάζεται πάντως η εκδοχή να συνδέεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το θύμα.

 

«Δεν άντεχα να τη βλέπω να υποφέρει» 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να τη βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει. Η 42χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από τον αδερφό της.

 

«Δεν μπορώ να φανταστώ έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του»

 

«Από τα 14 της η Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάστασή της εξελίχθηκε έτσι και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, όταν ήρθε στο σπίτι μου δεν έδειχνε τέτοιο πράγμα. Ήταν ένα ευχάριστο και χαμογελαστό άτομο. Τη ρώτησα για την πάθησή της και μου είχε πει ότι έμαθε να ζει μ’ αυτή. Προσπαθούσε να σηκωθεί, να κάνει βηματάκια, έκανε φυσικοθεραπείες, προσπαθούσε, δεν το άφηνε. Ο πατέρας της ερχόταν και έμενε μαζί της, τη φρόντιζε κάποιες μέρες και κάποιες μέρες η κυρία που την κοιτούσε. Ήθελε συνεχή φροντίδα. Όποτε βλέπαμε τον πατέρα της, ήταν αμίλητος και αγέλαστος. Δεν μπορώ να πιστέψω έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του, επειδή δεν μπορεί να το βλέπει στο καροτσάκι» ανέφερε με νόημα στην ΕΡΤ, κάτοικος της περιοχής και φίλη της κοπέλας.

 

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This