Να μην… πιαστούμε κορόιδα της Ιστορίας

Η σωστή πλευρά της Ιστορίας για κάθε έθνος είναι η επιβίωσή του και το συμφέρον του...

Must Read

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας «Calcalist», το Ισραήλ σχεδιάζει να στείλει όσους Παλαιστινίους εκτοπίσει από τη Λωρίδα της Γάζας σε τρίτες χώρες – μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε απόρρητο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας η ισραηλινή υπουργός Πληροφοριών Gila Gamliel προτείνει ως λύση του προσφυγικού ζητήματος που θα προκύψει έπειτα από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τη «βίαιη» μεταφορά των εκτοπισμένων στο Σινά. Επιπλέον, έπειτα από συμφωνίες που θα συναφθούν, οι εκτοπισμένοι θα διεκπεραιωθούν σε χώρες της Δύσης, όπως ο Καναδάς, η Ελλάδα, η Ισπανία, αλλά και σε χώρες της Βορείου Αφρικής!

Δηλαδή, η Ελλάδα, που πήρε το μέρος του Ισραήλ σε αυτή την αναμέτρηση με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, θα λάβει ως… ευχαριστώ τους εκτοπισμένους Παλαιστινίους από τη Λωρίδα της Γάζας – και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης! Ενώ ήδη η πατρίδα μας αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα εποικισμού από αφροασιατικούς πληθυσμούς, θα δεχθεί να πάρει ακόμα περισσότερους και μάλιστα από τη διακεκαυμένη ζώνη της Λωρίδας της Γάζας, όπου κυριαρχεί η Χαμάς!

Τα προαναφερθέντα αποδεικνύουν ότι οι σύμμαχοι όπως το Ισραήλ αντιμετωπίζουν ακόμα και όσες χώρες τούς στηρίζουν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τους∙ κι από τη δική τους πλευρά έχουν δίκιο. Η σωστή πλευρά της Ιστορίας για κάθε έθνος είναι η επιβίωσή του και το συμφέρον του. Ολα τα υπόλοιπα είναι άνευ ουσίας.

Η πατρίδα μας οφείλει να ακολουθεί αυτή την πεπατημένη: να υποστηρίζει το σωστό και το δίκαιο αλλά πάντοτε να ενεργεί έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προώθηση των εθνικών ζητημάτων μας και την ευημερία του λαού. Δεν είναι σωστό να υπάρχουν ηγεσίες στη χώρα που να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν εργαλείο επίτευξης στόχων ξένων δυνάμεων.

Δεν είμαστε φιλοτρομοκράτες και γενοκτόνοι όπως οι Τούρκοι, που δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στο υλικό συμφέρον τους, αλλά να μην πιανόμαστε και… κορόιδα, όπως έχει γίνει κάποιες φορές στην πρόσφατη Ιστορία μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This