Άγριο ξύλο σε ανηλίκους στην Κηφισιά – Η αγγελία παγίδα για κινητό τηλέφωνο

Ψέκασαν με σπρέι τους δύο 17χρονους ενώ τους επιτέθηκαν με γροθιές και σιδερένιο λοστό

Must Read

Μια φαινομενικά αθώα αγγελία στα social media για την πώληση ενός κινητού τηλεφώνου στάθηκε αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό και επίθεση με σπρέι σε δύο ανηλίκους στην Κηφισιά.

Ένας 17χρονος δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ότι επιθυμεί να πουλήσει το κινητό του τηλέφωνο. Ένας νεαρός επικοινώνησε μαζί του λέγοντας ότι επιθυμεί να το αγοράσει. Ο 17χρονος έκλεισε ραντεβού στην Κηφισιά με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Ο πωλητής του κινητού πήγε στο ραντεβού μαζί με συνομήλικό φίλο του, το μεσημέρι της 2ης Οκτωβρίου, μπροστά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Εκεί, τους περίμενε ένας 18χρονος, ο οποίος αρχικά είπε ότι θα αγοράσει την συσκευή και στην συνέχεια, τους οδήγησε με προφάσεις σε παρακείμενο δρόμο, όπου εμφανίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Για να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο ψέκασαν με σπρέι τους δύο ανηλίκους ενώ τους επιτέθηκαν με γροθιές και σιδερένιο λοστό.

Στα social media ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ο 18χρονος, ένας εκ των δύο δραστών, ο οποίος πήρε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και ανήρτησε αγγελία με σκοπό να το πουλήσει.

Αστυνομικοί εντόπισαν χθες στην Κηφισιά τον 18χρονο δράστη καθώς προσπαθούσε να πουλήσει την κλεμμένη συσκευή και κατά την σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This