Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελία για ξυλοδαρμό και πορνογραφία 12χρονης

Ο πατέρας του κοριτσιού υπέβαλε μήνυση

Must Read

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η «Κιβωτός του Κόσμου» μετά από νέα υπόθεση καταγγελίας, αυτή τη φορά από πατέρα 12χρονης.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, χθες το πρωί, ο πατέρας μίας 12χρονης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού προκειμένου να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για πορνογραφία ανηλίκων και απλές σωματικές βλάβες.

Τον Φεβρουάριο του 2022 με εντολή εισαγγελέα τα δύο ανήλικα παιδιά του απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και η ανάθεση της επιμέλειας τους δόθηκε στην «Κιβωτό του Κόσμου», σύμφωνα με την καταγγελία. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Δομής στην Αθήνα και σύμφωνα με τον πατέρα σε συνάντηση που είχε με την 12χρονη κόρη του του εκμυστηρεύθηκε ότι μία από τις κοινωνικές λειγουργούς τη χτύπησε, χωρίς ωστόσο, να αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 12χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι σε δεύτερη συνάντηση που είχε το κορίτσι με τους γονείς της, στις 26 Οκτωβρίου, φέρεται να τους είπε ότι ένα αγόρι την ξεγύμνωσε και στη συνέχεια την έβγαλε φωτογραφίες.

Μάλιστα το περιστατικό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα, συνέβη μέσα στον ξενώνα και παρόντες ήταν και άλλοι τρόφιμοι.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για την «Κιβωτό του Κόσμου» θα εκδικαστεί στις 11 Δεκεμβρίου 2023. Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν για δέκα πλημμελήματα ο πατέρας Αντώνιος και επτά ακόμη συνεργάτες του.

Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου η πρώτη δίκη με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This