«Σκοτεινοί κύκλοι» στοχοποιούν μία εξαίρετη δικαστή!

Σοβαρότατη καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Must Read

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα στοχοποίησης και επιθέσεων σε βάρος Δικαστικών Λειτουργών από παράγοντες του ποδοσφαίρου». Με αυτόν τον τίτλο ξεκινά η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή τη χθεσινή τιμωρία μιας ομάδας της super league από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Η ανακοίνωση συνεχίζεται σε εξαιρετικά σκληρό ύφος και είναι εξόχως αποκαλυπτική:

Στο στόχαστρο σκοτεινών κύκλων του ποδοσφαίρου έχει τεθεί από χθες μία εξαίρετη Δικαστής, όπως καταγγέλλει η κορυφαία ένωση λειτουργών της Δικαιοσύνης της Ελλάδας.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει και καταγγέλει τις επιθέσεις και τη στοχοποίηση, που υφίσταται από χθες η Πρόεδρος του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου (super league) από παράγοντες του ποδοσφαίρου, με άκρως προσβλητικές εκφράσεις, που εξωθούν τμήμα της φίλαθλης κοινής γνώμης σε επιθετικές, σε βάρος Δικαστικών Λειτουργών, συμπεριφορές.

Η διαφύλαξη των Αρχών του Κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών θεσμών, καθώς και η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και υγείας όλων των πολιτών από φαινόμενα βίας εντός και εκτός γηπέδων, αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Δηλώνουμε μηδενική ανοχή σε ακραίες συμπεριφορές παραγόντων και κύκλων του ποδοσφαίρου, που, δρώντας οργανωμένα, στοχοποιούν Δικαστικούς Λειτουργούς ευτελίζοντας τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία και που θεωρούν ότι το Σύνταγμα και οι Νόμοι δεν ισχύουν για τους ίδιους.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες στα αρμόδια θεσμικά, εθνικά και ευρωπαϊκά, όργανα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This