Δάκρυα στην Κρήτη για τον 17χρονο Γιώργο που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός

Δυσάρεστα νέα για τον νεαρό μαθητή - Ελαφρά τραυματισμένος ο 18χρονος οδηγός

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια ενός 17χρονου παιδιού που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να μείνει εγκεφαλικά νεκρό.

Ο 17χρονος Γιώργος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ένας 18χρονος φίλος του. Το αυτοκίνητο με τους δύο νέους διέφυγε της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού,  με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μιλώντας στο creta24 ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Ανέστης Κιούλπαλης, ανέφερε ότι αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στον μαθητή, διαπιστώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This