Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του Ιάσονα – Ξεσπά η αδερφή του: «Είμαστε 2,5 χρόνια από το τροχαίο έγκλημα»

H αδερφή του αδικοχαμένου νέου λέει ότι τίποτα δεν άλλαξε από τη μέρα που σκοτώθηκε ο Ιάσονας

Must Read

Παρατείνεται η ταλαιπωρία της οικογένειας του αδικοχαμένου Ιάσονα που περιμένει δικαίωση για τον θάνατο του νεαρού έξω από τη Βουλή, όταν έπεσε θύμα τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το τροχαίο σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2021, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμα, με την αδερφή του να καταγγέλλει ότι έχουν περάσει 2,5 χρόνια και ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες. «Δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας για αυτό που ζούμε πρέπει κάθε φορά να ερχόμαστε εδώ και να υποστούμε όλη αυτή την κατάσταση» ανέφερε η Κατερίνα Λαλαούνη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως σημείωσε η αδερφή του θύματος: «είμαστε σε πλημμελειοδικείο και κανείς δεν θα χάσει το δίπλωμά του, κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του». Σύμφωνα με την ίδια, τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να στρίβουν στο σημείο για να εισέλθουν στη Βουλή από την πίσω πλευρά: «Εκεί είναι υπαίθριο πάρκινγκ και δεν θα έπρεπε να είναι ούτε είσοδος ούτε έξοδος. Η είσοδος και η έξοδος είναι από την οδό Αμαλίας. Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για κανέναν λόγο. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μπάρα. Έπρεπε να υπάρχει τοίχος» ανέφερε η αδερφή του αδικοχαμένου Ιάσονα, τονίζοντας ότι τίποτα δεν άλλαξε από τη μέρα που σκοτώθηκε ο αδερφός της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This