ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΝτροπή: Στο «σφυρί» βγάζουν την πρώτη κατοικία 83χρονης καρκινοπαθούς

Ντροπή: Στο «σφυρί» βγάζουν την πρώτη κατοικία 83χρονης καρκινοπαθούς

Βιάζονται γιατί το σπίτι είναι στο Κουκάκι και το θέλουν για βραχυχρόνια μίσθωση

Εντελώς παράνομα και χωρίς να έχουν τηρηθεί ούτε καν οι νόμιμες τυπικές προϋποθέσεις βγάζουν στο σφυρί αύριο Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, την πρώτη και μοναδική κατοικία 83χρονης καρκινοπαθούς!

Σε αυτό το αίσχος προχωράει η DoValue, παρά το γεγονός ότι έχει αποσταλεί εξώδικο, με το οποίο ενημερώνεται για τις σοβαρότατες πλημμέλειες στη διαδικασία, όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της 83χρονης, Κώστας Φλέγκας.

Η ηλικιωμένη έχει χρέη από επαγγελματική δραστηριότητα και πέρυσι άλλο ακίνητό της βγήκε σε πλειστηριασμό, ενώ τώρα σύμφωνα με το «Έθνος», ήρθε η σειρά της κύριας κατοικίας της. Και μπορεί να εκτιμήθηκε στα 170.000 ευρώ, αλλά βγαίνει στο σφυρί για τμήμα της οφειλής της, το οποίο είναι 24.000 ευρώ!

Η μεγάλη βιασύνη για τον πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας είναι πως αυτή βρίσκεται στο Κουκάκι, δηλαδή σε μια από τις περιοχές της Αθήνας μεγάλου ενδιαφέροντος για βραχυχρόνια μίσθωση, δηλαδή airbnb.

«Η κατάσχεση έχει απορριφθεί από το Κτηματολόγιο για τυπικούς λόγους. Ωστόσο, βάσει του νόμου χωρίς αυτήν δεν μπορεί να προχωρήσει πλειστηριασμός κι ας ήταν εγγεγραμμένος στο παλαιό υποθηκοφυλακείο», επισημαίνει στο «Έθνος» ο δικηγόρος της 83χρονης, κ. Φλέγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης