Παλαιό Φάληρο: Τσάκωσαν διαρρήκτες Ρομά λίγο πριν μπουκάρουν σε διαμέρισμα

Must Read

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκαν από τους αστυνομικούς στο Παλαιό Φάληρο μέλη συμμορίας διαρρηκτών που προσπαθούσαν να εισέλθουν σε σπίτι.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν τις 8 το πρωί της περασμένης Δευτέρας στελέχη της ομάδα της ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στην περιοχή δέχθηκε σήμα για άτομα τα οποία προσπαθούν να εισέλθουν σε διαμέρισμα επί της οδού Νιρηίδων.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Όταν έφτασε στο σημείο η ΕΛΑΣ βρήκε τρία μέλη, δύο άνδρες και μια γυναίκα, όλοι Ρομά να έχουν ανέβει σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου μιας πολυκατοικίας και να προσπαθούν με όση δύναμη έχουν να βγάλουν από τη θέση της την μπαλκονόπορτα!

Σύντομα εντοπίστηκε άλλη μια γυναίκα σε έρευνα που έγινε κοντά στην πολυκατοικία η οποία φυλούσε «τσίλιες».

Όλα τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μία χάρτινη σακούλα με κοσμήματα και ασημικά καθώς και το ποσό των 350 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This