«Πιο πολύ νευρίασα με τα λόγια που είπε» – Η απολογία του 70χρονου που σκότωσε τον γιο του με σκερπάνι

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης κάθισε ο 70χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2022 σκότωσε τον γιο του, χτυπώντας τον 18 φορές στο κεφάλι με σκερπάνι

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 41χρονος ήταν τοξικοεξαρτημένος και συχνά καβγάδιζε με τον πατέρα του για αυτό το θέμα. Μάλιστα, ο παιδοκτόνος δήλωσε ότι νευρίασε όταν ο γιος του τον χτύπησε με πατερίτσα, ωστόσο εκείνο που τον εξόργισε περισσότερο, ήταν τα λόγια που του είπε.

Περιγράφοντας τη στιγμή του εγκλήματος, ο 70χρονος ανέφερε σύμφωνα με το Grtimes: «Ήρθε ο γιος μου και άρχισε να ζητάει λεφτά, λεφτά. Η γυναίκα μου είχε φύγει από το σπίτι. Του έδωσα 20 ευρώ κι έφυγε. Μετά από δύο ώρες γύρισε ξανά. Έφερε μαζί του ένα κουτί με χάπια. Πάλι ζήτησε λεφτά. “Τα χάπια στοιχίζουν 2.000 ευρώ. Θα πάω στη Σαμοθράκη, θα τα πουλήσω και θα σου επιστρέψω τα χρήματα” μου είπε. Με χτύπησε δύο φορές με την πατερίτσα που είχε και του απάντησα να με αφήσει ήσυχο. Κρατούσα το σκεπάρνι και πήγαινα να το αφήσω στη θέση του, στο μπαλκόνι. Μου είπε “θα πάρω το σκεπάρνι και θα στο βάλω στον κ….ο“. Μετά δεν θυμάμαι τι έκανα. Τον είδα νεκρό» ανέφερε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε:  «Νευρίασα γιατί με χτύπησε αλλά πιο πολύ για τα λόγια του. Έλεγε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι, όταν κοιμόμαστε. Ό,τι έλεγε, πάντα το έκανε. Πάντα μας απειλούσε. Φοβόμουν. Μια φορά είχε πάρει τόσα πολλά χάπια και του γύρισε η γλώσσα του. Τον επανέφερα στη ζωή. Την ώρα που κατάλαβα τι έκανα και ότι τον σκότωσα, ήθελα να αυτοκτονήσω και γι’ αυτό πήρα τα χάπια, να «φύγω» μαζί του».

«Έφευγε το πρωί και γυρνούσε το βράδυ. Κάθε μέρα έκανε φασαρία και ζητούσε λεφτά» κατέθεσε η μητέρα του θύματος.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του 70χρονου, προτείνοντας να απορριφθούν οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης περί βρασμού ψυχικής ορμής και περί νόμιμης άμυνας.

Σημειώνεται ότι η δίκη θα συνεχιστεί τέλος Νοεμβρίου. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This