«Σκότωσαν το παιδάκι μου…» – Σπαράζει η μητέρα της 40χρονης που παρασύρθηκε από το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού

Must Read

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της 40χρονης από την Θεσσαλονίκη η οποία παρασύρθηκε χθες το μεσημέρι από το αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο και τραγικό θάνατο.

«Το κυνηγούσε ο χάρος το παιδάκι μου. Το λεωφορείο σκότωσε το παιδάκι μου… Το σκότωσαν το παιδί μου χωρίς να φταίει», αναφέρει η γυναίκα χωρίς να μπορεί ακόμα να πιστέψει πως έχασε τόσο άδικα το σπλάχνο της.

Δείτε τι λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ:

 

Η γυναίκα εκφράζει το παράπονό της για την μητέρα που δεν θα προλάβει να μεγαλώσει το μικρό κοριτσάκι της που ήταν μόλις τριών ετών.

«Ήταν μόνο 40 χρόνων και είχε ένα κοριτσάκι τριών ετών. Ποιος θα το μεγαλώσει τώρα; Σκότωσαν το παιδάκι μου χωρίς να φταίει σε τίποτα. Ήταν η πιο προσεκτική οδηγός, πάντα φορούσε κράνος… Ήρθε το λεωφορείο από απέναντι και το σκότωσε, το κυνηγούσε ο χάρος το κοριτσάκι μου»  λέει η μητέρα της στο protothema.gr.

Ο 43χρονος οδηγός του αστικού λεωφορείου πραγματοποιούσε κανονικά το δρομολόγιο του όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία πιθανότατα και έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι. Τότε βγήκε εκτός πορείας, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου και προσέκρουσε στο δίκυκλο που οδηγούσε η άτυχη 40χρονη και σε τρία άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό  δύο εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Στη συνέχεια το μεγάλο όχημα πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα.

Δείτε βίντεο:

 

Ο οδηγός βρίσκεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του, φαίνεται πως δεν θυμάται την στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του και προκάλεσε το δυστύχημα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Δυστύχημα με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα μιας τρίχρονης η γυναίκα που σκοτώθηκε – Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This