«Επέζησα γιατί η φωτιά μέσα μου έκαιγε πιο φωτεινή» – Συγκλονίζει η 22χρονη Αντριέλα που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Η 22χρονη που τυλίχτηκε στις φλόγες στην προσπάθειά της να ζεσταθεί, δεν το βάζει κάτω και στέλνει το δικό της μήνυμα

Must Read

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 22χρονη Αντριέλα που κατάφερε να σταθεί στα πόδια της μετά από ατύχημα που παραλίγο να της στοιχήσει τη ζωή, στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

«Επέζησα γιατί η φωτιά μέσα μου έκαιγε πιο φωτεινή από τη φωτιά γύρω» γράφει η νεαρή κοπέλα συνοδεύοντας τη φωτογραφία στην οποία διακρίνεται να φοράει μια ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, όμοια με εκείνη που φορούσε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο σπίτι της στην Δράκεια Πηλίου, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα για να ζεσταθεί, ωστόσο μέσα σε δευτερόλεπτα τυλίχτηκε στις φλόγες, καθώς κρατούσε στο χέρι της το οινόπνευμα.

Η πανέμορφη νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς της.

@tzoka_ Θα σου γραψω πως μου λειπεις παλιε μου εαυτε…#burnsurvivor #strongwomen #fire #fyp #myoldself #imissher ♬ original sound – magi_lyrics

Σήμερα, η ίδια εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη καθώς ο δρόμος της αποθεραπείας είναι μακρύς και δύσκολος. Μάλιστα, δημοσιεύει βίντεο στο TikTok με φωτογραφίες από το παρελθόν αλλά και από τον προσωπικό της αγώνα να αφήσει πίσω αυτές τις άσχημες αναμνήσεις που άλλαξαν τη ζωή της.

@tzoka_ 8 months ago I burned 65% third degree with 5% possibilities of life but I won the battle with fire and I will do it until the end 🏋️ #burnsurvivor #fire #strongwomen #fyp #fypシ #athens #mirditore ♬ elastic heart by sia – royalty

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This