«Γύρνα πίσω Ρία! Τη θέλω σπίτι όχι στο χώμα» – Σπάραξε στην κηδεία η μάνα της 40χρονης που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Δάκρυα και πόνος στο τελευταίο «αντίο» της 40χρονης μητέρας που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Must Read

Κανείς δεν μπορεί να βρει τις λέξεις για να περιγράψει τις σπαρακτικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην κηδεία της 40χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε να επιστρέψει στο σπίτι το παιδί της, γιατί δεν ανήκει στο χώμα.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την αδικοχαμένη 40χρονη που άφησε πίσω της ένα κοριτσάκι μόλις 3 χρόνων. «Ρια, γύρνα πίσω Ρία. Τη θέλω σπίτι, δε τη θέλω στο χώμα. Είναι μικρό. Η μαμά φεύγει πρώτα και όχι το παιδί, θέλω το παιδί μου» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της 40χρονης την ώρα που το φέρετρο με τη σορό του παιδιού της έβγαινε από τον Ιερό Ναό Αναστάσιως του Κυρίου στη Θέρμη.

«Μη φεύγεις αγάπη μου, μη φεύγεις. Έχεις σπίτι να γυρίσεις μη πας εκεί» έλεγε και σπάραζε στο κλάμα η μητέρα της μη μπορώντας να διανοηθεί πώς έχασε για πάντα το καμάρι της.

Υπενθυμίζεται ότι το τρομερό δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αστικό λεωφορείο παρέσυρε το μηχανάκι της 40χρονης η οποία βρισκόταν σταματημένη σε φανάρι, με αποτέλεσμα να την εκσφενδονίσει και στη συνέχεια να περάσει από πάνω της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και αφού χτύπησε το μηχανάκι και άλλα τρία αυτοκίνητα, κατέληξε στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Μάλιστα, όπως λένε, ο οδηγός φαινόταν πεσμένος στο τιμόνι και φέρεται να λιποθύμησε, αφού όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, ο ίδιος δεν θυμόταν τίποτα από όσα είχαν συμβεί.

Δείτε επίσης:

«Σκότωσαν το παιδάκι μου…» – Σπαράζει η μητέρα της 40χρονης που παρασύρθηκε από το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη

(Φωτογραφίες: protothema)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This