Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο – Κάηκαν ποιμνιοστάσια και ζώα

Εφιαλτική νύχτα για τους κατοίκους

Must Read

Υπό ύφεση τέθηκε τελικά μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει χθες στην Κάρυστο, στην περιοχή Αμυγδαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο στην περιοχή, ωστόσο υπάρχουν διάφορες μικροεστίες γι’αυτό στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα  24 οχήματα με 56 πυροσβέστες.

Δείτε βίντεο:

Ωστόσο, πριν η κατάσταση βελτιωθεί εφιαλτικές στιγμές πέρασαν τη νύχτα οι κάτοικοι στα χωριά Σχιζάλη και Σπαρτιά λόγω των αναζωπυρώσεων.

Δείτε βίντεο από την φωτιά το βράδυ:

Σύμφωνα με κατοίκους που μίλησαν στο evima.gr κάηκαν δεκάδες μαντριά και τα ζώα που ήταν μέσα όπως επίσης αποθήκες με ζωοτροφές ενώ χωριά έμειναν χωρίς ρεύμα.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:

«Υπάρχουν δεκάδες νεκρά ζώα, έχουν καεί μαντριά. Οι φλόγες έχουν περικυκλώσει όλη την Αμυγδαλιά. Η φωτιά αυτή την ώρα κατευθύνεται προς Καλαμάκι έχει περάσει από παρά πολλά χωριά της περιοχής, ωστόσο αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά. Χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα η κατάσταση είναι παρά πολύ δύσκολη».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This