Απάντηση – «χαστούκι» στον Βορίδη από τον πατέρα των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

«Καταπέλτης» ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών που βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με την ξαδέρφη τους - «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι χάσαμε τρία παιδιά στην οικογένεια»

Must Read

Με μια συγκλονιστική παρέμβαση ο πατέρας των 20χρονων δίδυμων κοριτσιών Θώμης και Χρύσης Πλακιά που βρήκαν φρικτό θάνατο στα Τέμπη, μαζί με την 19χρονη ξαδέρφη τους Αναστασία Πλακιά, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για το «έγκλημα» με 57 νεκρούς.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δύο κορίτσια του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα τονίζει ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης, την ώρα που κανένας από τους πολιτικούς δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Δίνει μάλιστα απάντηση-«χαστούκι» στον Μάκη Βορίδη ο οποίος προκάλεσε οργή με τη δήλωση ότι τα Τέμπη κρίθηκαν στις εκλογές!

«Τα Τέμπη δεν θα ξεχαστούν ποτέ, γιατί δεν πρέπει. Γιατί δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για ένα έγκλημα, ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, όσο και αν προσπαθούν μερικοί να το συγκαλύψουν, πολιτικά πρόσωπα και μη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Απαντώντας στον Μάκη Βορίδη, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι η επικαιρότητα τρέχει… αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Και όπως είπε προχθές ο κ. Βορίδης “έχει και άλλα θέμα να ασχοληθεί”. Αλλά δεν είναι δυνατόν τα Τέμπη να κριθούν από την ψήφο, όπως είπε ο κ. Βορίδης. Δεν είναι δυνατόν το 40% να ψηφίσει ότι ξεχάστηκαν τα Τέμπη. Αν τον κ. Βορίδη τον βολεύει, ας το δεχτεί. Για εμάς δεν είναι συγχωροχάρτια τα ψηφοδέλτια…» ανέφερε ο Νίκος Πλακιάς και σημείωσε: «Δεν ζητάμε λύπηση. Απαιτώ τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια από όλους, όποιος και να είναι αυτός. Τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια στα παιδιά μου. Όταν μιλάμε πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί… Γιατί ακούμε αερολογίες, ο κ. Λοβέρδος. ο κ. Βορίδης, το ανακριτικό έργο προχωράει… Κανένας πολιτικός δεν έχει κληθεί ακόμα από τον ανακριτή».

 

Ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών διερωτήθηκε: «Πώς γίνεται πριν να μην γνώριζε κανένας και την επομένη να γνωρίζαν όλοι τις παθογένειες των τρένων. Γιατί δεν μας προστατέψατε;. Και όλα αυτά για τι; Πώς να το πω αμέλεια; Αδιαφορία; Δυστυχώς εμείς όλα αυτά τα βιώσαμε από μέσα. Για 15 άχρηστους θρηνούμε αυτή τη στιγμή τα παιδιά μας; Ποιος τους έβαλε τους άχρηστους; Που είναι ο ανακριτής; Έχουμε περάσει την πόρτα ανακριτή και εισαγγελέα 15 άτομα. Ξέρετε πόσοι είναι μέσα; Δύο. Και αν θα καθυστερήσει θα βγουν…Είναι απερίγραπτο. Πολιτικό πρόσωπο κανένα. Δεν έχει κανένας πολιτικό πρόσωπο ευθύνη;».

Όσο για την παραίτηση του τότε υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο ίδιος ανέφερε: «Για να τρέξει στις Σέρρες να φτιάξει το image για τις εκλογές; Ποια παραίτηση; Που πήρε 20.000 σταυρούς; Λίγο ντροπή δεν υπάρχει; Για αυτό παραιτήθηκε για να έχει την πολιτική ασυλία, απλά. Ο βουλευτής που έκανε το ρουσφέτι στον σταθμάρχη που είναι;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This