Σοκ στην Κοζάνη: 37χρονη έγκυος κατήγγειλε ότι την εξέδιδαν και την ξυλοφόρτωναν!

Must Read

Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης, ήρθε στο «φως», με μία 37χρονη εγκυμονούσα, να καταγγέλλει πως τρία άτομα την εξέδιδαν και την ξυλοφόρτωναν, ενώ γνώριζαν την κατάστασή της! Η γυναίκα, μετά την καταγγελία της κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου εξακολουθεί να νοσηελεύεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν η έγκυος γυναίκα, που κατάγεται από χώρα της Αφρικής, πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι υπέστη σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της από έναν 70χρονο. Ακολούθησε έρευνα η οποία αποκάλυψε την εμπλοκή μιας 40χρονης και ενός 60χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπου.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Κοζάνης, με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της σωματικής βλάκης. Παράλληλα, στην 40χρονη έχει ασκηθεί δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών καθώς βρέθηκαν πάνω της ναρκωτικά δισκία. Την ίδια ώρα η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This