Την Παρασκευή αναμένονται οι βαθμολογίες των πανελληνίων

Must Read

Την προσεχή Παρασκευή 28 Ιουνίου, το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται, να ανακοινώσει τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τα αποτελέσματα των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η ανακοίνωση θα περιλαμβάνει δύο πίνακες που θα αφορούν, ο πρώτος τις βαθμολογικές επιδόσεις μαθητών των Γενικών Λυκείων και ο δεύτερος θα αφορά τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Πιθανότατα την ίδια μέρα, θα ανακοινωθούν και οι βαθμοί των υποψήφιων.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων, εν όψει της δημοσιοποίησης των Βάσεων 2019, θα κληθούν, χρησιμοποιώντας το password (κωδικό ασφαλείας) που έχουν ήδη λάβει, να οριστικοποιήσουν την υποβολή του μηχανογραφικό τους δελτίου, μέσω της ιστοσελίδας http://exams.it.minedu.gov.gr.

Ταυτόχρονα, το υπουργείο Παιδείας θα καθορίσει και την τελική προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, με την μέχρι τώρα καταληκτική ημερομηνία να είναι στις 15 Ιουλίου 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This