‘Eφηβοι στις Σέρρες φλερτάρουν με τον θάνατο παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια εμπνευσμένα από το TikTok

«Πετάγονται» μπροστά από αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου για να... διασκεδάσουν, απαθανατίζοντας τις πράξεις τους!

Must Read

Φλερτάρουν με τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό ομάδες εφήβων στις Σέρρες, που πετιούνται μπροστά από αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου για να… διασκεδάσουν και να τραβήξουν βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Σύμφωνα με υλικό από βίντεο που μετέδωσε η τοπική τηλεόραση Επιλογές, παρέα εφήβων που φορούσαν κουκούλες πεταγόταν μπροστά από διερχόμενα οχήματα από την οδό Γ. Παπανδρέου, δίπλα στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, και μάλιστα αργά το βράδυ, όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι ανήλικοι έπαιζαν «αλογάκι», δηλαδή ανέβαινε ο ένας στην πλάτη του άλλου και έβγαιναν στον δρόμο, με τα αυτοκίνητα να περνούν ξυστά από δίπλα τους. Επίσης, κρύβονταν πίσω από σταθμευμένα οχήματα και πετάγονταν ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους μόνο και μόνο για να τρομάξουν τον οδηγό.

Φυσικά, από καθαρή τύχη δεν έχουν υπάρξει θύματα μεταξύ των ανηλίκων ή δεν έχει χάσει τον έλεγχο του οχήματός του κάποιος οδηγός, ο οποίος βλέπει ξαφνικά να πετάγονται μπροστά του άτομα από το… πουθενά.

«Η Αστυνομία κλήθηκε να επέμβει, η οποία έφτασε στο σημείο ύστερα από μισή ώρα και έκανε συστάσεις στους νεαρούς» είπε αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό μέσο, το οποίο σημειώνει πως παρόμοια περιστατικά με ομάδες νεαρών να κινούνται επικίνδυνα στους δρόμους γίνονται και σε άλλα κεντρικά σημεία, όπως στην οδό Ιουστινιανού.

Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Γιάννης Κούνιος επισημαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τόνισε πως πρόκειται για ποινικό αδίκημα, καθώς η πρόκληση ατυχήματος είναι εμφανής, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των γονέων και ζητώντας τη συνεργασία τους.

Παρόμοιο παιχνίδι θανάτου γινόταν πέρυσι και στο Βόλο, όπου τελικά είχαν συλληφθεί ανήλικοι και οι γονείς τους για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Οι ανήλικοι έβγαιναν ξαφνικά στον δρόμο και περνούσαν με πρόθεση μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενα Ι.Χ., θέτοντας σε κίνδυνο τους οδηγούς και τους εαυτούς τους. Σε άλλες περιπτώσεις, κάποιοι ξάπλωναν στο οδόστρωμα και περίμεναν να περάσει αυτοκίνητο ή μηχανάκι, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να τους… παρακάμψουν. Με λίγα λόγια, εμπιστεύονταν τη σωματική ακεραιότητά τους στα αντανακλαστικά κάθε οδηγού.

Και όλο αυτό το επικίνδυνο σκηνικό το έστηναν οι ανήλικοι εμπνευσμένοι από προκλήσεις που είχαν παρακολουθήσει στο TikTok, για να δοκιμάσουν, δήθεν, τις αντοχές τους και τα αντανακλαστικά των διερχόμενων οδηγών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This