Πώς ξεσκεπάστηκε η δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου: Στον εισαγγελέα οι συλληφθείσες

Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν. Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι η σπιτονοικοκυρά πρόκειται για αρχηγό συμμορίας που εκμεταλλευόταν και κακοποιούσε ανυπεράσπιστες γυναίκες

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της νεαρής, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία όπως όλα δείχνουν βίωσε την απόλυτη φρίκη αλλά και άπειρα βασανιστήρια από το στενό της περιβάλλον. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στην Κυψέλη το 2021.

Σε λίγη ώρα, στον ανακριτή οδηγούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της άτυχης κοπέλας, κατηγορούμενες για τη δολοφονία της πριν από δύο χρόνια, όταν στις 8 Οκτωβρίου 2021, βρέθηκε νεκρή μπροστά σε ένα γκαράζ στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών  τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, και έγκυος στον πέμπτο μήνα. «Αισθάνομαι δικαίωση» δηλώνει ο πατέρας της Φαίης που έγινε ντετέκτιβ για να βρεθούν οι ένοχοι. 

 

 

Οι αρχές τη δηλώνουν ως αγνώστων στοιχείων αγνοώντας ότι οι συγγενείς της δηλώνουν την ίδια ημέρα και την εξαφάνισή της. Ένα μήνα μετά θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της: Είναι η Φαίη Μπακογιώργου. Ένα κορίτσι 22 ετών και μητέρα τριών παιδιών. Το σημείο που βρέθηκε νεκρή απέχει μόλις 500 μέτρα από το σπίτι που διέμενε. Το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει αρχικά λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο. Η Φαίη όμως είχε πολλές κακώσεις στο σώμα της, φορούσε πυζάμες και παντόφλες ενώ στο λαιμό της είχε γρατζουνιές και έλειπε και ένα κόκαλό της. Ο πρώτος άνθρωπος που κάνει λόγο για δολοφονία είναι ο πατέρας της Νικόλαος Μπακογιώργος.

Εμπλεκόμενες μάνα και αδελφή

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στη μητέρα, την αδελφή και την σπιτονοικοκυρά της εγκύου Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για τη δολοφονία της Φαίης. Η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης εγκύου, έκανε λόγω για εμπορία ανθρώπων αφήνοντας να εννοηθεί ότι μητέρα και αδερφή εξέδιδαν την Φαίη. «Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα  μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Οι βαριές κατηγορίες 

Η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, η αδερφή της για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και ανθρωποκτονία με δόλο. Η σπιτονοικοκυρά κατηγορείται για Εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, Ανθρωποκτονία με δόλο, Διακοπή της κύησης, Επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, Σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Λίγο πριν το θάνατο της Φαίης ο πατέρας της παίρνει τις φωτογραφίες που του στέλνει η κόρη του. Σε αυτές είναι με μώλωπες, άσχημα κακοποιημένη. Είναι οι τελευταίες φωτογραφίες από το παιδί του. Μετά το θάνατό της και παρά το γεγονός ότι αποδίδεται σε παθολογικά αίτια ο πατέρας αναζητά κάθε πρόσωπο που μπορεί να γνωρίζει κάτι για την υπόθεση. Μιλά με τον άνθρωπο που την εντόπισε νεκρή αλλά και με φίλους της κόρης του. Όλα έδειχναν ότι κάποιοι κακοποιούσαν το κορίτσι και όλα οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για φωνές στο διαμέρισμα που έμεναν η Φαίη και τα παιδιά της. «Την έβριζαν και την κακοποιούσαν καθημερινά» φέρονται να λένε άνθρωποι που έμεναν στην ίδια περιοχή ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι εξέδιδαν το άτυχο κορίτσι. Σιγά σιγά τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν και έδιναν συγκεκριμένα στοιχεία για τις τρεις γυναίκες που έχουν συλληφθεί με εντολή του ανακριτή και ειδικά για τη σπιτονοικοκυρά. Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αρχηγό συμμορίας που εκμεταλλευόταν και κακοποιούσε ανυπεράσπιστες γυναίκες κάτι που μένει να αποδειχθεί και δικαστικά.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η μαρτυρική ζωή και ο θάνατος της 22χρονης Φαίης – Ξυλοδαρμοί και σωματεμπορία από την μητέρα και την αδελφή της 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This