Και άνδρας αλβανικής καταγωγής ύποπτος για εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου

Πρόκειται για σταθερό συνεργάτη της συλληφθείσας σπιτονοικοκυράς

Must Read

Με τη μητέρα, την αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου, καθώς και την σπιτονοικοκυρά τους να έχουν ήδη λάβει προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, 13/11, καθώς οι τρεις τους κατηγορούνται για τη δολοφονία της το 2021, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται, πλέον, και σε ένα ακόμη άτομο που φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή στη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του μαύρου τζιπ με το οποίο η σορός της άτυχης 23χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα. Ο ύποπτος είναι στενός συνεργάτης της κατηγορούμενης σπιτονοικοκυράς και ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην περιοχή της Κυψέλης.

Την ίδια ώρα, τα τελευταία στοιχεία της έρευνας που ήρθαν στο «φως» για την… πλούσια δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς, η οποία έχει κατηγορηθεί επτά φορές για κλοπές, απάτες, υπεξαιρέσεις και ληστείες από το 2012 έως το 2023, αφορούν εμπλοκή της και σε ποικίλες υποθέσεις μαστροπείας και εκμετάλλευσης ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Φαίης εντοπίστηκε στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου παρέμεινε στα ψυγεία για ένα μήνα, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ακολούθησε έρευνα για την αιτία θανάτου της, ωστόσο η σορός της ήταν αλλοιωμένη και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης επανεξέτασε την υπόθεση και βρήκε όλα τα ιατρικά στοιχεία της Φαίης από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί. Δεν άργησε, λοιπόν, να συνειδητοποιήσει πως η 23χρονη είχε κακοποιηθεί και ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παλαιότερες κακώσεις.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This