Σφοδρό τροχαίο στην οδό Αθηνάς – Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός

Σμπαράλια το αυτοκίνητο - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Must Read

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στις 05:30 σήμερα τα ξημερώματα, Παρασκευή 10/11, στην οδό Αθηνάς, κοντά στο Μοναστηράκι και το Δημαρχείο της Αθήνας, όπου οδηγός αυτοκινήτου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το ΙΧ να ανατραπεί.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών από την πρόσκρουση ενώ μεταξύ άλλων ξήλωσε μέχρι και κολόνες ηλεκτροφωτισμού. Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής όπου απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η οδός Αθηνάς αυτή την ώρα είναι κλειστή προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος.

 

 

Ο οδηγός κινούταν από την πλατεία Μοναστηρικίου προς το Δημαρχείο. Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε ύστερα από την επέμβαση της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This