Φρίκη στην Καλλιθέα: 48χρονη κρατούνταν φυλακισμένη από 61χρονο!

Το μαρτύριο της γυναίκας

Must Read

Σοκαριστικές εικόνες…

Μια 48χρονη Ουκρανή εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από αστυνομικούς του Α/Τ Καλλιθέας!

Η γυναίκα κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και βιασμού από έναν 61χρονο Έλληνα που την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμά του επί τουλάχιστον πέντε  ημέρες. Το μαρτύριο της γυναίκας έλαβε τέλος όταν ένας περαστικός έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο Α/Τ, δηλώνοντας πως είδε σε παράθυρο διαμερίσματος επί της Θησέως, μια γυναίκα με μώλωπες να του κάνει νοήματα ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια!

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν τον 61χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό στις ηλεκτρονικές του συσκευές. Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για τις προβλεπόμενες εξετάσεις. Η Αστυνομία μάλιστα έστειλε δείγμα DNA του 61χρονου στα εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό του θύματος, έτσι ώστε να δέσουν την υπόθεση, ενώ έχουν παραγγείλει και ιατροδικαστική εξέταση.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This