Η νέα δήλωση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την υγεία της Κέιτ

«Όλα καλά, ευχαριστώ. Πάμε καλά»

Must Read

Η αγωνία γύρω από την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς ο αρχικός προγραμματισμός να επιστρέψει στις πριγκιπικές της υποχρεώσεις μετά το καθολικό Πάσχα, φαίνεται προς το παρόν κάτι τέτοιο να μην είναι εφικτό.

 

Το Παλάτι συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από την υγεία της και τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει. Σε αντίθεση όμως με το Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε ένα μικρό update για την σύζυγό του κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήσε στο κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών James’ Place στο Νιούκαστλ.




 

Αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε έξω από το κέντρο για να υποδεχτεί. Ένας από αυτούς τον ρώτησε για την υγεία της Κέιτ, με τον Πρίγκιπα να απαντά, λέγοντας, «Όλα καλά, ευχαριστώ. Πάμε καλά».

Η επιστροφή του Καρόλου στα βασιλικά καθήκοντα

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ επανήλθε στις δημόσιες δραστηριότητές του ύστερα από τρεις μήνες και, την Τρίτη (30/04), επισκέφθηκε ένα κέντρο έρευνας και θεραπείας για τον καρκίνο στο Λονδίνο. Πρόκειται για την πρώτη του επίσημη δημόσια δραστηριότητα από τότε που ανακοίνωσε ότι και ο ίδιος πάσχει από καρκίνο.




 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BFMTV, ο 75χρονος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, χαλαρός και χαμογελαστός, συνοδευόταν από τη σύζυγό του, δηλαδή από τη βασίλισσα Καμίλα για αυτή τη συμβολική και ιδιαίτερα προσεγμένη επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας επρόκειτο να συναντήσει ασθενείς και γιατρούς στο Κέντρο Macmillan στο University College Hospital.

Επισημαίνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο του, που ανακαλύφθηκε έπειτα από επέμβαση στον προστάτη στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Ιανουάριο – η φύση του καρκίνου, όμως, δεν έχει διευκρινιστεί.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This