«Η Βατίδου μας κυνήγησε, σχεδόν μας πάτησε! Είμαι σοκαρισμένος» λέει ο οδηγός της μηχανής

«Η σύντροφός μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό - Δεν την ξέρω τη Βατίδου»

Must Read

Σε κατάσταση σοκ δηλώνει ότι βρίσκεται ο οδηγός της μηχανής που μήνυσε την πρώην σύζυγο του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου, μετά από άγριο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τον οποίο φέρεται να εμβόλισε με το αυτοκίνητό της η Εύη Βατίδου, όταν εκείνος της έσπασε τον καθρέφτη του οχήματός της, σημειώνει στις πρώτες του δηλώσεις:

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο» ανέφερε στο Live News και σημείωσε ότι η σύντροφός του θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση: «Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μια σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και τη μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ. Η σύντροφός μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά».

Μάλιστα, ο ίδιος, απαντώντας στους ισχυρισμούς του πρώην μοντέλου ότι κατασκεύασε τις κατηγορίες για να ζητήσει αποζημίωση από τον δικηγόρο και πρώην σύζυγό της:  «Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα» δήλωσε.

 

Στην εκπομπή μίλησε και η  Εύη Βατίδου, η οποία υποστήριξε: «Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου και θέλω να πω ότι όταν δηλώνει κάποιος κάτι θα πρέπει να τα αποδείξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη που ήταν μαζί μου το βράδυ του αυτοφώρου και στάθηκε και συνήγορός μου. Θέλω να ευχαριστήσω τα Α/Τ για τη φιλοξενία τους. Τα παιδιά όλα ήταν πολύ καλά και στη Γλυφάδα και στον Άλιμο. Εγώ πιστεύω τη Δικαιοσύνη» είπε και δήλωσε ικανοποιημένη: «Αυτή τη στιγμή αφέθηκα ελεύθερη. Νομικά θα το χειριστεί ο κ. Κούγιας. Είμαι ικανοποιημένη».

Η Ε. Βατίδου υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω σοκαριστεί γιατί ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω την κατάσταση. Αυτός επικαλείται φανάρια, όμως τον έχουν δει στη Γούναρη ότι κατέβηκε από τη μηχανή και με το κράνος του έχει γίνει όλο αυτό. Είμαι σταματημένη να πάω στο περίπτερο. Είμαι παρκαρισμένη. Δεν πέρασε κάποιος δίπλα μου ξαφνικά και μου πήρε τον καθρέφτη. Είναι στα αριστερά μου και σταματάει ακριβώς μπροστά μου και λοξά. Τον έχω ήδη μηνύσει. Έρχεται στο παράθυρο, γυρνάω να πάρω την τσάντα μου για να βγω έξω, ευτυχώς που δεν βγήκα» ανέφερε περιγράφοντας το περιστατικό και πρόσθεσε: «Ήδη ήταν αυτός εκεί, αρχίζει να μου κοπανάει το τζάμι, να με βρίζει χυδαία, κρατά το κράνος του, και ενώ του απαντώ και του λέω για ποιο λόγο. Και ξαφνικά με το χέρι του στο κράνος μου δίνει χτύπημα μου σπάει τον καθρέφτη και θρυματίζεται και γρήγορα ανεβαίνει στη μηχανή και ξεκινάω να τον ακολουθώ γύρω γύρω στη Γλυφάδα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This