Βίντεο με τη στιγμή που ο οδηγός μηχανής τσακώνεται με την Εύη Βατίδου

Must Read

«Φως» στα όσα διαδραματίστηκαν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, ανάμεσα στον οδηγό μηχανής και την Εύη Βατίδου ρίχνει ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο του Alpha, δακρίνεται η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια να έχει σταματήσει δεξιά στον δρόμο, ενώ την ώρα εκείνη σταθμεύει και η μηχανή με δύο επιβαίνοντες. Αφού κοιτάζει προς το μέρος της Βατίδου, ο 59χρονος κατεβαίνει από τη μηχανή, μαζί με την 57χρονη σύντροφό του. Με το κράνος στο χέρι του ο οδηγός κατευθύνεται προς το μέρος της Βατίδου και έπειτα φέρεται να χτυπάει με αυτό τον καθρέφτη του οχήματος της. Στη συνέχεια του πέφτει κάτω και σκύβει για να το μαζέψει.

Έπειτα, το ζευγάρι ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει από το σημείο, ενώ η Εύη Βατίδου φαίνεται ότι τους ακολουθεί.

 

Η Εύη Βατίδου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιορισμούς, υποστήριξε πως ο οδηγός της μηχανής που φέρεται ότι εμβόλισε έχασε από μόνος του την ισορροπία του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 47χρονης συζύγου του. Στη συνέχεια ο άντρας αυτός, όπως ισχυρίστηκε η κυρία Βατίδου, έχοντας καταλάβει ότι εκείνη είναι η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, αποφάσισε να τη μηνύσει για να διεκδικήσει χρήματα!
Αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο το πρώην μοντέλο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Λίγο αργότερα η κυρία Βατίδου αναχώρησε από τα δικαστήρια συνοδευόμενη από τον κ. Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Η κατηγορούμενη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα παρέδωσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο περιγράφει πως, ενώ είχε σταθμεύει το αυτοκίνητό της έξω από περίπτερο στην οδό Γούναρη, στη Γλυφάδα, είδε έκπληκτη έναν άντρα να κατευθύνεται προς το μέρος της με απειλητική διάθεση, ο οποίος, αφού άρχισε «να κοπανάει με τις γροθιές» το τζάμι της πόρτας του αυτοκινήτου της, φώναζε «π…, άντε γαμ…, θα σε σκοτώσω, μα…».

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκδοχή του πρώην μοντέλου ο άνδρας «με λύσσα και με πρόθεση» χτυπούσε τον καθρέφτη του οδηγού του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να τον σπάσει. Οπως υποστήριξε η κυρία Βατίδου, η επίθεση που δέχθηκε ήταν αναιτιολόγητη. «Δεν είχα παραβιάσει κανέναν ερυθρό σηματοδότη, ως αυτός αναληθώς ισχυρίζεται» ανέφερε η ίδια στην ανακρίτρια, ισχυριζόμενη πως μετά το συμβάν ο άντρας άρχισε να απομακρύνεται και εκείνη, επειδή δεν είχε προλάβει να συγκρατήσει τον αριθμό της μηχανής του, άρχισε να τον ακολουθεί.

Ομως, όπως ανέφερε η κυρία Βατίδου, μόλις ο αντίδικός της αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθεί, επιχείρησε να την αποφύγει κατευθυνόμενος προς το βουνό και έπειτα από ένα ελιγμό έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα η μηχανή του να ανατραπεί. «Η πτώση της μοτοσικλέτας του οφείλεται σε αποκλειστική δική του υπαιτιότητα, όπως και ο τραυματισμός της συζύγου του» είπε στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη και πρόσθεσε: «Κατασκεύασε την εκδοχή ότι δήθεν εγώ τους χτύπησα, προκειμένου να αξιώσει αποζημίωση, διότι πληροφορήθηκε εκ των υστέρων την ιδιότητά μου ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και θεώρησε ότι θα μπορούσε μέσα από μια τέτοια ιστορία να εξαναγκάσει τον πρώην σύζυγό μου να τον αποζημιώσει». Μάλιστα, η κατηγορούμενη επέρριψε ευθύνες και στους αστυνομικούς για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Τι λέει ο οδηγός της μηχανής

Διαφορετική εκδοχή των γεγονότων έδωσαν ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής και ο ίδιος ο μοτοσικλετιστής. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή Ζαννής Σιδέρης υποστηρίζει ότι το πρώην μοντέλο είχε παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και εξ αυτού του λόγου προκλήθηκε το φραστικό επεισόδιο με τον εντολέα του. «Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση, η αντίδρασή της δεν ήταν η πρέπουσα και υπήρξε φραστικό επεισόδιο» είπε ο κ. Σιδέρης και πρόσθεσε: «Εν συνεχεία η κυρία Βατίδου ακολούθησε τη μηχανή, χωρίς να εξηγεί γιατί ακολούθησε τη μηχανή. Γιατί βρέθηκαν στα κατσάβραχα; Γίνεται τεχνηέντως μία προσπάθεια να αναφέρεται μόνο ο μοτοσικλετιστής. Είναι μία προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν ένα άτομο περίεργο και παραβατικό».

Από την πλευρά του ο οδηγός της μηχανής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ανέφερε ότι η κυρία Βατίδου δεν τον ακολούθησε, όπως ισχυρίζεται, αλλά τον κυνήγησε. «Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε» είπε ο οδηγός της μηχανής για να προσθέσει: «Φραστικό επεισόδιο υπήρχε, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και τη μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ. Η σύντροφός μου έχει σπάσει χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη». Ο οδηγός της μηχανής σημείωσε πως ήδη έχει κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην μοντέλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This