Ξέσπασε η μητέρα 16χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο: «Δεν πήραμε ποτέ πίσω τις κατηγορίες!»

Για «τεχνάσματα του πατέρα Αντωνίου» κάνει λόγο η μητέρα του 19χρονου που επίσης έκανε καταγγελία για ασέλγεια

Must Read

Ξέσπασε η μητέρα του 16χρονου που έκανε καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου για ασελγείς πράξεις τονίζοντας ότι ουδέποτε τόσο η ίδια όσο και ο γιος της πήραν πίσω όσα είχαν πει διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις επιστολές στις οποίες εμφανίζονται να ανακαλούν τους αρχικούς ισχυρισμούς τους.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News τόνισε ότι όσα αναφέρονται μέσα στα κείμενα δεν εκφράζουν την ίδια και τον γιο της και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ οι υπογραφές στις επιστολές έχουν πλαστογραφηθεί.

 

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα», ανέφερε η μητέρα του ανήλικου ενώ πρόσθεσε εξοργισμένη:

«Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (σ.σ η επιστολή), είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ούτε ο αριθμός τη ταυτότητάς μου. Προσπάθησα να μιλήσω με τον γιο μου, και δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί παρακολουθείται. Φοβάται ακόμα και για τη ζωή του και για τη δική μου. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη». 

Το μόνο που θέλει τώρα ο γιος της όπως είπε να δει τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου να καταδικάζεται για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Δείτε τις δηλώσεις της:

 

 

Την άποψή της για τις εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού» όσον αφορά στον 16χρονου πήρε η μητέρα του 19χρονου που επίσης κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια.

«Αηδίες και ξεράσματα, τεχνάσματα του πατέρα που τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο, να βρωμίσουν τα νερά. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Η Εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο που όρισε δικάσιμο οπότε δεν με απασχολεί τίποτα από ό,τι λένε και κάνουν».

Τις επιστολές που φέρονται να αναιρούν τις κατηγορίες σχολίασε και ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Αντώνης Θεοδωρόπουλος. 

«Το συγκλονιστικό εναντίον του πατέρα Αντωνίου είναι πως το έγγραφο δηλώνει άλλον αριθμό ταυτότητας από αυτόν που έχει η εντολέας μου, δηλαδή η μητέρα του 16χρονου και το προσβάλλουμε ως πλαστό καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά για πλαστογραφία. Η εντολέας μου λέει πως δεν υπέγραψε ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο και από το 2018 μέχρι το 2023 έχει την ίδια ταυτότητα», αναφέρει αρχικά.

Και προσθέτει: «Ο 16χρονος είναι τρόφιμος στη δομή στον Βόλο. Εκεί υπάρχουν από το ”στρατόπεδο” του πατέρα Αντωνίου άτομα. Η μητέρα δεν έχει πάει ποτέ στο ΚΕΠ να υπογράψει. Ο αριθμός της ταυτότητας δεν είναι ο ίδιος ούτε η υπογραφή».

Δείτε βίντεο:

Η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή δήλωσε στην ΕΡΤ σχετικά με τις επιστολές που ανασκεύαζαν τις καταγγελίες:

«Σήμερα για πρώτη μέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή την λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια, δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή αλλά αυτήν την στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας».

Όπως επισημαίνει, ο πατέρας Αντώνιος και αυτή συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχτηκαν από άλλους.

«Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους, και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού, γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε» πρόσθεσε η πρεσβυτέρα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This