Θεσσαλονίκη: 39χρονος προσπάθησε να σκοτώσει 37χρονο με καραμπίνα! Η επεισοδιακή σύλληψη

Πυροβόλησε στον αέρα και μπήκε σε προαύλιο εκκλησίας!

Must Read

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη καθώς ένας 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία προσπάθησε να σκοτώσει με κυνηγετική καραμπίνα έναν 37χρονο ομοεθνή του στην περιοχή του Λαγκαδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 39χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ και πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου χωρίς να τον τραυματίσει. Το περιστατικό είχε και συνέχεια καθώς όταν το παρολίγο θύμα θέλησε να διαφύγει ο φερόμενος ως δράστης χτύπησε το αυτοκίνητο που ανήκει στην σύζυγό του 37χρονου.

Μετά από την ενημέρωση των αστυνομικών του τμήματος Λαγκαδά που βρίσκονταν σε περιπολία, ο 39χρονος εντοπίστηκε στο Λαγκαδά. Μόλις είδε τους αστυνομικούς πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια μπήκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Θεοφανείων Τιμίου Προδρόμου και Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας, μάλλον για να βρει καταφύγιο.

Εκεί, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών παρά την αντίσταση που προέβαλε. Το όπλο κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο τον περασμένο Γενάρη. Η καραμπίνα έφερε στους δύο θαλάμους φυσίγγια έτοιμα προς χρήση ενώ μία κυνηγετική ζώνη-εξάρτηση που φορούσε ο δράστης ήταν επίσης γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This