Συγκλονίζει μητέρα 14χρονου θύματος bullying στο Κορωπί: «Του έσβησαν τσιγάρο στο κεφάλι»

Ο μικρός υπέφερε στα χέρια των συμμαθητών του επί 3 ολόκληρα χρόνια

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες για την δράση μαθητών Γυμνασίου εναντίον συνομιλήκων τους στο Κορωπί με τα περιστατικά bullying να πληθαίνουν ακόμη και μέσα στο σχολικό κτήριο. Συγκλονίζει η μητέρα 14χρονου που αφηγείται τα βασανιστήρια και την φρίκη που έζησε ο γιος της.

Επί τρία χρόνια βασάνιζαν συμμαθητή τους – Νέο περιστατικό bullying μεταξύ ανηλίκων

Η γυναίκα περιέγραψε τον τρόμο που έζησε το παιδί της όταν βρέθηκε στο στόχαστρο ενός 15χρονου και ενός 16χρονου έξω από το σχολείο, πριν από λίγες ημέρες.

«Τον προκάλεσαν δεν απάντησε, και επειδή δεν απάντησε, γύρισαν και του έδωσαν μπουνιά. Είχε πέσει ο μικρός κάτω, φανταστείτε έφαγε μπουνιά στην μύτη του, την έσπασε, και ενώ είχε πέσει κάτω και αιμορραγούσε άλλος του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι».

Ο μικρός υπέφερε στα χέρια των συμμαθητών του για 3 ολόκληρα χρόνια. Φοβόταν να αποκαλύψει όσα περνούσε και το έκανε όταν πια δεν μπορούσε να το κρύψει.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι μετά το περιστατικό αυτό, έπειτα από ημέρες απείλησαν με μαχαίρι και άλλο παιδί.

Είχαν χτυπήσει και άλλο παιδί

Σύμφωνα με καταγγελία άλλης μητέρας, στο στόχαστρο των ίδιων δραστών είχε βρεθεί προ ημερών και ένας 15χρονος μαθητής. Με απειλή μαχαιριού τον έβρεξαν με λάστιχο, του έριξαν χαστούκια στο πρόσωπο και τον έβαλαν να καπνίσει τσιγάρα με κάνναβη.

Σε βάρος των δύο ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την ανησυχία στην τοπική κοινωνία να είναι διάχυτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This