ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΝέα φωτιά δίπλα στο κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά - Παραμένει μυστήριο το πώς «επιμένουν» να ξεσπούν

Νέα φωτιά δίπλα στο κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά – Παραμένει μυστήριο το πώς «επιμένουν» να ξεσπούν

Ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο, αλλά νωρίτερα το απόγευμα ξέσπασε μια ακόμη φωτιά στην περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα, «κλασικά» στον βάλτο δίπλα στο κωπηλατοδρόμιο.

Η νέα αυτή πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:15, με τις φλόγες να καίνε καλαμιές, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο από τη Νέα Μάκρη, μαζί με δύο οχήματα εθελοντών πυροσβεστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, επιτόπου βρέθηκαν 34 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, οι οποίοι, πάντως, αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τη μία από τις δύο εστίες φωτιάς, με αποτέλεσμα να κληθούν και εναέρια μέσα για να συμβάλουν στην κατάσβεση. Πράγματι, πυροσβεστικό αεροσκάφος κατέφθασε στο σημείο και πραγματοποίησε ρίψεις νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*πηγή φωτο: irafina.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης