Θεσπρωτία: Κατέληξε 51χρονη που αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι της

Κατά τη διακομιδή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης υπέκυψε στα εγκαυματά της

Must Read

Τραγωδία στη Θεσπρωτία όπου μία γυναίκα 51 ετών άφησε την τελευταία της πνοή αφού προηγουμένως είχε αυτοπυρποληθεί με εύλεκτο υγρό μέσα στο σπίτι της. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (17/11) σε χωριό της Θεσπρωτίας όταν η 51χρονη αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί μέσα στο σπίτι της χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr, ο άνδρας της άτυχης γυναίκας προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της και όταν δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο ανησύχησε και κάλεσε στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της 51χρονης όπου βρήκαν τη γυναίκα να φέρει εγκαύματα και άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που παρέλαβε την εγκαυματία και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της 51χρονης γυναίκας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ωστόσο κατά τη διακομιδή υπέκυψε στα εγκαυματά της και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This