«Αίσχος! Ψέμα!» – Διαψεύδει τον Κούγια η αντιπρόεδρος της διεθνούς επιστημονικής ένωσης που υποτίθεται θα ασχολούνταν με την υπόθεση Πισπιρίγκου

«Είναι γελοίο» σχολιάζει η Καθηγήτρια Συγκριτικού Δικαίου και αντιπρόεδρος της Ένωσης

Must Read

Κορυφαίο άδειασμα στον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια επεφύλασσε η αντιπρόεδρος του International Committee of Comparative Law, Ελίνα (Ελένη) Ν. Μουσταΐρα, για τους ισχυρισμούς του δικηγόρου ότι η διεθνής επιστημονική ένωση  θα ασχοληθεί με την υπόθεση της κατηγορούμενης.

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι δήθεν έλαβε μηνύματα από δύο καθηγητές από το Λονδίνο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι θα φέρουν την υπόθεση στο διεθνές ινστιτούτο και ζήτησε να δείξει στον αέρα τα μηνύματα. Αυτό όμως που τελικά έδειξε στην κάμερα ήταν μόνο η… ταυτότητα της ένωσης, διαβάζοντας τα ονόματα των μελών του ΔΣ, μεταξύ των οποίων και αυτό της Ελίνας Μουσταΐρα.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια η Καθηγήτρια Συγκριτικού Δικαίου και αντιπρόεδρος του ινστιτούτου έκανε λόγο για ψέμα!

«Άναυδη! Ο κ. Κούγιας έδειξε σε εκπομπή στο Mega, φωτογραφία της ιστοσελίδας με τα μέλη ΔΣ (International Committee of Comparative Law https://aisj-ials.net/international-committee/… ) της International Association of Legal Science, λέγοντας ότι θα μιλήσουμε για το θέμα της Πισπιρίγκου! Τι αίσχος, τι ψέμα!» έγραψε σε ανάρτησή της η κ. Μουσταΐρα, ενώ σε σχόλιό της, ανέφερε: «Μα πραγματικά, τι αίσχος είναι αυτό! Ανακατεύει μια διεθνή επιστημονική ένωση στην ποινική του υπόθεση! Εκτός του ότι είναι γελοίο, αφού ασχολούμαστε επιστημονικά με θέματα συγκριτικού δικαίου, είναι και ποινικά επιλήψιμο!» ανέφερε η ίδια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This