Τρόμος σε δρομολόγιο ΚΤΕΛ: Τοξικομανείς μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους!

Must Read

Το δρομολόγιο του τρόμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που έκαναν οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Καρδίτσας καθώς την ώρα που το λεωφορείο επέστρεφαν από τα Τρίκαλα δύο άντρες έβγαλαν μαχαίρια και αλληλοτραυματίστηκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που προκάλεσε πανικό συνέβη στις 11 το πρωί μέσα στο όχημα. Δράστες και θύματα ταυτόχρονα ήταν ένας 32χρονος και ένας 38χρονος οι οποίοι είναι τοξικομανείς.

Οι δύο άντρες πηγαίνουν για απεξάρτηση σε μονάδα ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο Τρικάλων. Στην επιστροφή άρχισαν να μαλώνουν και τα αίματα άναψαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Χρυσόστομος Πεσλής ο οδηγός έδρασε με ψυχραιμία και πήρε τα κατάλληλα τηλέφωνα και μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο.

Μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου είκοσι άτομα, οκτώ από τους οποίους πήγαιναν για απεξάρτηση. Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά αφότου το όχημα είχε ξεκινήσει από τα Τρίκαλα με προορισμό την Καρδίτσα.

Ο κ. Πεσλής αναφέρει ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ΚΤΕΛ και οι τοξικομανείς δεν ενοχλούν τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This