Σοκ: Και τέταρτη επίθεση σε γυναίκα από τον «Δράκο» των Εξαρχείων! Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Ξανθός με γαλάζια μάτια σύμφωνα με μαρτυρίες, ο επίδοξος βιαστής που σκορπίζει τον τρόμο στα Εξάρχεια

Must Read

Τρόμο έχει προκαλέσει στη γειτονιά των Εξαρχείων ο επίδοξος βιαστής που επιτίθεται σε γυναίκες, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι επιθέσεις είναι τέσσερις.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο «Δράκος» των Εξαρχείων προσέγγισε τα υποψήφια θύματά του και προσπάθησε να τα ακινητοποιήσει, με στόχο να ξεσπάσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και σε ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 13 ετών.

Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνεται ο επίδοξος βιαστής ο οποίος έχει εντοπίσει μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας. Όπως μπορεί κανείς να δει στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, ο άντρας φοράει την ίδια βερμούδα με αυτή που είχαν περιγράψει οι καταγγέλλουσες. Ο ανώμαλος άντρας πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του και επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στον ανελκυστήρα. Πρόκειται για μια γιατρό, η οποία αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια.

 

Τις φωνές της γιατρού άκουσε ένας συνάδελφος της, ο οποίος έφτασε στο σημείο και προσπάθησε να κυνηγήσει τον δράστη, ο ίδιος ωστόσο έγινε «καπνός».

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και εκτιμάται ότι είναι η πρώτη επίθεση του δράστη από αυτές που έχουν ήδη καταγγελθεί.

Ξανθός με γαλάζια μάτια

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν  στην οδό Βαλτετσίου 50, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά και στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 17, με τις Αρχές να έχουν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, όπου φαίνεται να έχουν καταγραφεί τα χαρακτηριστικά του.

Πάντως, σύμφωνα με χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι κάνουν αναφορές στο θέμα με συνεχείς αναρτήσεις, ο επίδοξος βιαστής φέρεται να είναι ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ενώ μιλά σπαστά αγγλικά.

Τι συνέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις καταθέσεις των παρολίγον θυμάτων:

Αρχικά και όπως αναφέρει το ethnos.gr, στις 19 του μήνα, ημέρα Κυριακή, ο άγνωστος άρπαξε από τη μέση μια 13χρονη στην οδό Βαλτετσίου 50 μέρα μεσημέρι και την ώρα που εκείνη ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου και προσπάθησε να τις επιτεθεί σεξουαλικά με στόχο να προβεί σε γενετήσιες πράξεις.

Ωστόσο, το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και ευτυχώς ο άνδρας τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

.

Το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, ο επίδοξος δράστης πλησίασε μια 29χρονη στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, την έριξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε ξανά να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του.

Όπως και στην περίπτωση του παιδιού όμως, η γυναίκα έβαλε τις φωνές και η παρουσία των περαστικών που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, τον ανάγκασαν να φύγει τρέχοντας.

Φαίνεται πως οι δύο αποτυχημένες απόπειρες βιασμού δεν… πτόησαν τον ανώμαλο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 17, βάζοντας στο «στόχαστρο» μια 27χρονη κοπέλα!

Όπως φέρεται να κατέθεσε, ο άνδρας την ακινητοποίησε και της έκλεισε το στόμα στην προσπάθειά του να την κακοποιήσει, αλλά εκείνη ευτυχώς αντιστάθηκε και κατάφερε να διώξει τον άνδρα, ο οποίος ακόμα παραμένει ασύλληπτος, έχοντας σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή.

Απόπειρα βιασμού on camera!

Ένα βίντεο με απόπειρα βιασμού γυναίκας στην οδό Νικηταρά στα Εξάρχεια, δημοσίευσε το Law and Order. Πιθανόν να πρόκειται για το ίδιο περιστατικό που έχει καταγγελθεί, αν και το Law and Order αναφέρει ότι συνέβη το πρωί της 21ης Νοεμβρίου.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι, ενώ μπροστά του προχωράει μια γυναίκα με τσάντα στα χέρια.

Ο άνδρας την ακολουθεί και καταφέρνει να την προλάβει, ρίχνοντάς την στο πεζοδρόμιο, με την κοπέλα να προσπαθεί να διώξει τον ανώμαλο που έχει βρεθεί από πάνω της και να βάζει τις φωνές.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή βγήκε να δει τι συμβαίνει, αναγκάζοντας τον άνδρα να φύγει τρέχοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This