Αλαλούμ με την απαλλακτική επιστολή που έλαβε ο πατήρ Αντώνιος – Τι ισχύει με την προέλευσή της

Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» υποστηρίζει πως περιήλθε στην κατοχή του ταχυδρομικώς

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του πατρός Αντωνίου και συγκεκριμένα για την επιστολή μητέρας ενός από τους ανηλίκους που τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» υποστηρίζει πως η εν λόγω επιστολή, η γνησιότητα της οποίας αμφισβητείται, περιήλθε στην κατοχή του ταχυδρομικώς.

Σύμφωνα με το Live News, το ερώτημα είναι πώς βρέθηκε στα χέρια του πατρός Ανωνίου η επιστολή της μητέρας ενός παλιού τροφίμου της «Κιβωτού», που πρόσφατα είχε ανασκευάσει την κατάθεσή του λέγοντας ότι ουδέποτε είχε συμβεί σεξουαλική κακοποίηση και ότι είχε παρασυρθεί από τις σκοπιμότητες άλλων τροφίμων.

Η πλευρά του πατρός Αντωνίου υποστηρίζει ότι έφτασε ταχυδρομικώς σε έναν κίτρινο φάκελο με καλλιγραφικά στοιχεία, μολονότι η επιστολή είναι ανορθόγραφη. Ήταν μια κανονική ταχυδρομική αποστολή, όπως υποστηρίζει, καθώς είχε όλα τα στοιχεία, γραμματόσημα από επαρχιακή πόλη κ.λπ.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ιερέα, ο φάκελος απορρίφθηκε και κρατήθηκε μόνον η επιστολή που περιεἰχε. Όταν παραδόθηκε στην Δικαιοσύνη ως στοιχείο για την υπόθεση, είχαν δεδομένο ότι ο νεαρός είχε ήδη καταθέσει και είχε ανακαλέσει την πρώτη κατάθεσή του, λέγοντας ότι δεν έχει συμβεί τίποτε με τον πατέρα Αντώνιο και ότι όλα ήταν σκευωρία, θεωρώντας μάλιστα ότι σε αυτό προσαρμόστηκε και η μητέρα του.

Η πλευρά του πατρός Αντωνίου θεώρησε ότι η επιστολή είναι γνήσια καθώς έφερε και τις σφραγίδες από ΚΕΠ της Λάρισας. Ωστόσο, μετά τις νέες εξελίξεις, δέχονται την πλαστότητα διότι επικοινώνησαν με τον Δήμο Λάρισας και τις τοπικές Αρχές.

Πριν από λίγες ώρες η πλευρά του πατρός Αντωνίου κατέθεσε μια φωτογραφία του νεαρού που ανακάλεσε την κατάθεσή του ο οποίος κρατά, για να μην υπάρξει καμία παρανόηση και θεωρήσουν ότι έχει ανασκευάσει, την δεύτερη κατάθεση που έχει δώσει, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι αυτός την έχει δώσει και ότι ανακαλεί.

Μεγάλο ζητούμενο είναι εάν πράγματι είναι πλαστή η επιστολή και εάν τα γεγονότα είναι όπως τα περιγράφει ο πατήρ Αντώνιος, καθώς και ποιος την έγραψε και για ποιον λόγο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This