Χαλκιδική: «Μετάνιωσα που έκαψα το σπίτι της φίλης μου, είχα θολώσει από ζήλια»

«Ζήλεψα και ένιωθα προδομένη από τη φίλη μου. Αποφάσισα να την εκδικηθώ με τη φωτιά στο σπίτι»

Must Read

Μετανιωμένη εμφανίστηκε η 19χρονη που πριν από δύο χρόνια έβαλε φωτιά στο σπίτι της φίλης της, επειδή ζήλεψε, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Η ίδια εξηγεί πως είχε πάρει ουσίες εκείνο το βράδυ και είχε θολώσει.

Ήταν ξημερώματα της 6ης Ιουλίου του 2021, όταν η ανήλικη -τότε- κοπέλα αποφάσισε να κάψει το σπίτι της φίλης της, Ελένης. «Ζήλεψα και ένιωθα προδομένη από τη φίλη μου. Αποφάσισα να την εκδικηθώ με τη φωτιά στο σπίτι», είπε, εξηγώντας πως είχε βγει έξω με το αγόρι της, τη φίλη της, μια ακόμη κοπέλα κι ένα αγόρι, όταν θεώρησε ότι ο σύντροφός της έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον στο θύμα. Μάλιστα, οι δυο τους έφυγαν μαζί, γεγονός που εξόργισε την δράστιδα.

Το χρονικό της φωτιάς

Τότε, η 17χρονη μαζί με μία φίλη της, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του θύματος, έχοντας την πεποίθηση ότι θα τους βρουν εκεί. Όταν χτύπησαν και δεν άνοιξε κανείς, πήραν οινόπνευμα και κατάφεραν να βάλουν φωτιά στο σπίτι. Μέσα, ήταν η θεία της κοπέλας και η 9χρονη τότε αδερφή της, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα καθώς το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Η κοπέλα όμως δεν βρισκόταν εκεί, αλλά στο σπίτι του 17χρονου.

«Μας είπε ότι πάει να πάρει μπύρες και την περιμέναμε στο σπίτι. Στο σπίτι δεν ήρθε ποτέ. Πήγαμε μέχρι το περίπτερο και για απορία περνάμε από το σπίτι του αγοριού μου και είδα τα παπούτσια της μέσα. Χτυπάω την πόρτα και κλείνει το παντζούρι, εκεί καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μου άνοιγαν την πόρτα, ενώ μόλις είχα φτάσει σπίτι. Δεν φώναζα για να μην κάνω φασαρία στους γείτονες, αλλά χτυπούσα την πόρτα και το παντζούρι», ανέφερε η 19χρονη -σήμερα- κοπέλα και συνέχισε:

«Της έστειλα μήνυμα ότι “θα σου σπάσω το σπίτι”. Αλλά μετά τα σκέφτηκα αλλιώς. Είπα στη φίλη μου να πάρουμε οινόπνευμα και πήγα να πάρω. Πήγαμε στο σπίτι και έγινε ότι έγινε. Μπήκα από το μπαλκόνι, παρότι εκείνη λέει πως ήταν κλειστό το παράθυρο, ήταν ανοιχτό, δεν έσπασα κάτι. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κόσμος πάνω. Μου είχε πει ότι θα πάνε πάνω, επειδή θα είναι μόνοι τους. Όταν εννοούσε όλοι, νόμιζα όλοι όλοι. Μου είπε ότι μπορούμε να κάτσουμε, να κάνουμε φασαρία, να βάλουμε μουσική, που να σκεφτώ. Δεν τόλμησα να γυρίσω το κεφάλι να δω τι γινόταν πίσω».

Η κοπέλα δήλωσε μετανιωμένη για τις πράξεις της και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This